Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:a ja mam 37dc i z okresu jak nie widać tak nie słychać jego, jeszcze dzisiaj krzyż mnie nawalał zrobiłam test dzisiaj rano i wyszła 1 kreseczka bardzo czerwona a druga leciutko prawie nie widac
ale jednak wyszła! mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz mocniejsza -
nick nieaktualny
-
Kocia wrote:Cześć dziewczyny przyszłam tutaj żeby powiedzieć wam i sobie, że zajdę w ciążę do końca 2014!!!!!!!!!!! a że mało czasu zostało to bierzmy się do roboty a i wino się przyda w tych zamierzeniach
i takiego postanowienia potrzebowałam!!! Ja też mam nadzieję ze do końca roku się uda -
nick nieaktualnyWitam moje kochane wczesnym rankiem, późną nocą, wczesnym wieczorem jak kto woli nie mogę zasnąć, do tego popijam sobie piwko i zastanawiam się co z tą moją owulką pęcherzyk urósł do 29 mm endo mam 15 mm (o dziwo bardzo ładne, będzie piękna @ ;/ ) a co do seksu, robię jak lubię, kiedy lubię, gdzie lubię i nie interesują mnie płodne czy niepłodne Robię i już Polecam relaksik, świeczuszki, sexi bielizna, winko i cała nocka wasza
małaMyszka, Ewa99, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Dżejzi ja też nie ograniczam się tylko do płodnych. Dlatego też widać tyle u mnie na wykresie
Teraz mała przerwa będzie, bo minęłam się z mężulkiem on rano do pracy, a ja na nockę do pracy, ale dorwę go z rana albo wieczorem jak wróci... Nie wiem czy z rana będzie dobrze bo mam monitoring ok. 12 -
Dzień dobry Żyje gdyby co Zabieram się za śniadanko, a później pójdę do apteki po test... Chociaż nie wiem czy jest sens... Nie mam objawów ani na @ ani na dzidzię...
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Zaczynam 12 cs i w grudniu ujrzę II kreseczki i będę mieć za...iste święta
I do tego luz w dupce, koniec liczenia, zastanawiania się czy dziś się kochać czy jutro i będzie fantastycznie. Mam jeszcze w planach jakiś seksik w samochodzie jak za starych czasów hehehe
I jeszcze jedno koniec z testami przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:37
maaadzik1207, aneta91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:a ja mam 37dc i z okresu jak nie widać tak nie słychać jego, jeszcze dzisiaj krzyż mnie nawalał zrobiłam test dzisiaj rano i wyszła 1 kreseczka bardzo czerwona a druga leciutko prawie nie widac
-
Evaa wrote:Piekne slonce u mnie dawaj do mnie...
jestem po monitoringu to
15dc moje jajco ma 22,8 mm
w 13 dc miało 19,7 mm
w 11 dc miało 14,9 mm
chyba za szybko urosło... nie wiem nie znam się. W ogóle jestem w szoku, że prawy jajnik zadziałał no ale jeszcze nie pękł dzisiaj jest jego ostatni moment, jak nie pęknie to go znajdę i sama pęknę hahahhahahaEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny