Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam monitoring w środe, zobaczymy jak sie tam sprawy mają, czy będzie owula po tych wspomagaczach czy nie, juz sie nie moge doczekać tej wizyty, odliczam do niej dni.... ale powiem Wam,że zadowolona jestem bo odebrałam wyniki mojego m z posiewu nasienia i wyszło wszystko ok, wiec chociaż tyle dobrych wiadomości
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Oczywiście dodałam coś extra - jagody goji , jak zawsze nie dopasowałam formy i wyszło długie i płaskie, no i przez to, że nie mam oliwy extra dziewicy hehehhe wyszło troszkę mokre i tak jakby zakalec, ale to nic wpierdzielę je za chwilę
Sylwusia100, Evaa, estrella lubią tę wiadomość
-
Butter wrote:ja mam monitoring w środe, zobaczymy jak sie tam sprawy mają, czy będzie owula po tych wspomagaczach czy nie, juz sie nie moge doczekać tej wizyty, odliczam do niej dni.... ale powiem Wam,że zadowolona jestem bo odebrałam wyniki mojego m z posiewu nasienia i wyszło wszystko ok, wiec chociaż tyle dobrych wiadomości
To super. Ja na razie dam szansę mojemu, żeby sam pojechał i zrobił badanie. Nie chcę, żeby później mówił, że tak naciskałam, to wyszło jak wyszło. W ogóle to on ma jakieś przeczucia. Co chwile mówi, że jak zrobi badania, to tylko potwierdzi jego bezpłodność. A ja mu powtarzam: "nie jesteś bezpłodny, może ewentualnie niepłodny w tym momencie, ale to się leczy, więc jak chcesz to może warto zobaczyć na czym stoimy?" -
Zeżarłam kawałek miodzio!!!!!!!!!!!!!! to nie zakalec to oliwa extra nie dziewica... takie mięciutkie i tłuściutkie ciacho mi wyszło... pycha!!!!!!!!!!!!
-
małaMyszka wrote:To super. Ja na razie dam szansę mojemu, żeby sam pojechał i zrobił badanie. Nie chcę, żeby później mówił, że tak naciskałam, to wyszło jak wyszło. W ogóle to on ma jakieś przeczucia. Co chwile mówi, że jak zrobi badania, to tylko potwierdzi jego bezpłodność. A ja mu powtarzam: "nie jesteś bezpłodny, może ewentualnie niepłodny w tym momencie, ale to się leczy, więc jak chcesz to może warto zobaczyć na czym stoimy?"
-
Czas ucieka , mam nadzieję, że te święta przeżyjemy z małym serduszkiem w brzuszku, ale byłoby cudownie, jak sobie o tym pomyślę, to aż łza się w oku kręci...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma co naciskać na facetów, powiem Wam, że mój zdecydował się w końcu pójść po 11cs. Pewnego dnia oznajmił, że czas sprawdzić co u Niego, bo jednak to już rok starań... I takim oto sposobem w przyszłym tygodniu idziemy na badanie
A wcześniej jak naciskałam, żeby zrobił to głupio przyznać ale bał się, że wyjdzie źle i takie tam. Także jest dumna z męża w końcu będę wiedzieć na czym stoimy, czy obie strony mają kłopoty czy tylko jedna. Mam nadzieje, że wyniki męża będą oki, a ja wreszcie troszkę zluzujeEvaa, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej i znowu lipa w tym miesiącu ... @ przyszła ;/ 4 cykl starań... a tu do końca roku pozostał mi tylko jeden cykl... nie wiem czy przez luteinę ale trochę mniej niż zawsze boli mnie jajnik no i ogólnie nie cieknie jak z kranu podłamała m się bo tu jedna koleżanka dzieci druga trzecia..a ja znów nic witaminki, temperaturki, teściki owulacyjne ..wrrrrrr co jeszcze ...sorki ale przy @ oszaleje z tych nerwów.
małaMyszka, Nuts lubią tę wiadomość
Tyszanka -
nick nieaktualny