Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Już lepiej się czuję Został tylko katar, ale ogólnie jest ok Gorzej psychicznie, bo wczoraj testowałam... No cóż taki lajf...
-
Evaa wrote:Ej co tu tak cicho... Mala myszka gdzue sie podziewasz? Paulina jak sie czujesz juz lepiej ? Dzejzi co slychac...
Wczoraj już nie zaglądałam, bo byłam wykończona jajco pękło! w poniedziałek tylko to potwierdzę... ból był niesamowity... ale na szczęście dzisiaj już tylko pobolewa od czasu do czasuEvaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Hehe to dobrze grunt ze serca byly teraz tylko cierpliwie czekac....
-
Też taki chce!!!!!
Obiecał mi, że na Mikołaja dostane taki jaki będę chciała to chcę jegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:19
Evaa lubi tę wiadomość
-
Evaa właśnie bawię się Lumia. Ma dopiero kilka dni, ale przez to,że w ogóle działa net to już ją kocham!!!! Ja na moim lg l7 to cholery dostaje. Mam mixa i zostały mi doładowania. Na Mikołaja mam dostać doładowanie,żeby wybrać nową umowę i telefon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:32
Evaa lubi tę wiadomość
-
Ja to nawet nie lubię drogich telefonów. Po co mi taki który będzie kosztował x kasy a działać i tak nie będzie. Poza tym ilość doładowań też mnie interesuje.
Evaa lubi tę wiadomość