Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam za iphonami nigdy nie przepadałam. Niby są szybkie i sprawne, ale jakieś takie nie dla mnie. Ja potrzebuję telefon sprawny, szybki i taki na ktorym moge normalnie pisac. A ne jak teraz (piszę ze swojego) chce zmienić jedną literę to muszę kasować cały wyraz ... wrrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 18:21
-
Wiesz... jak w poprzednim cyklu wydawało mi się, że miałam plamienie implantacyjne, zrobiłam betę, ale zupełnie kontrolnie, to przez całą noc w pracy i cały następny dzień zastanawiałam się co teraz? Mam stać? Mam siedzieć? Może się położyć? Przecież tak bardzo tego chcę, ale jeśli nie jestem gotowa to już za późno. Tego nie da się odwrócić, nie można pominąć jak następnej kartki w książce. To nieodwracalne i niezmienne. Co jeśli nie donoszę? Co będzie jeśli się uda? Radość? Na pewno, ale czy przy tym strach i nerwy. Ja się trzęsłam i co chwilę płakałam, powiem Wam, że to nie były łzy szczęścia. To były łzy strachu - co teraz? Co dalej? Co robić, żeby donosić tą ewentualną ciążę... ten strach jest okropny. Boję się, że stracę kolejny cud...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 19:12
Evaa lubi tę wiadomość
-
Przy tej całej radości jest wielki strach. Chociaż wiem, że jak kiedyś odbiorę pozytywną betę i będę miała 100% pewności to wyjdę ze szpitala z labo i zacznę krzyczeć ze szczęścia!!!! Nikt mi tego nie zabierze i nikt mi tego nie zabroni!!!!!!!
Evaa lubi tę wiadomość
-
Teścióweczka dała nam na kolację placuszki z dyni mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!! a do tego zupę krem z dyni i warzyw, którą zjemy w ... ??? ??? ???
Evaa lubi tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Dzisiaj jest 7 dzien od owulki tak na oko to ktorego moge bete zrobic? Pyt bo chcialabym zrobic poki jestem u rodzicow ale nie chce czekac do @ jestem niecierpliwa:)
Noooo, jak miło widzieć kogoś niecierpliwego Ja jest baaaaaaaaaaaardzo. Od kilku dni robię codziennie testy ciążowe, po 3.... Jak durna. A w środę robiłam podejście do bety z krwi i .... nie zrobiłam, bo pielęgniarka powiedziała, że w tym laboratorium wynik będzie na 3 dzień, jak dla mnie za długo i zrezygnowałam. Szkoda, bo dziś znałabym wynik i nie czekałabym jak teraz na szpilkach na jutrzejszy termin @. Brzuch boli jak na okres