Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:Ciao... Mala myszko trzam kciuki zeby wszystko bylo w normie... Pozdrow ode mnie batmana na placu wejhera tak zawsze na niego mowilam..
-
owu była na 100000 % moja gin zawsze się uśmiecha do monitora he he he he uwielbiam ją jajco pękło. Wstępnie mam zabieg hsg na 12 stycznia dzień po moich urodzinach, więc fajny prezent bym sobie zrobiła, jakby mnie ominął szerokim łukiem to na szczęście tylko rezerwacja terminu.
i zrobiłam rzecz niemożliwą !!!! Wymieniłam przednie wycieraczki, moja szyba w samochodzie ma w końcu nową jupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:50
mon!ta^, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:nom golebie... Wiesz ze za maolata chodzilam do pacyficu i baryly... Hehe
-
Hej laseczki Koniec L4, trzeba wracać do rzeczywistości... A rzeczywistość przywitała mnie @. Menda musiała przyjść No nic trzeba zacząć ostatni cykl w tym roku. Może okaże się szczęśliwy.
Myszko trzymam kciuki, żeby zabieg nie był konieczny!! Moja siostra tak miała, że ustrzegła się hsg, bo udało jej się zajść w ciążę Tak więc szanse zawsze są.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:mnie to omineło miałam mieć dzisiaj ale, że nie mam @ to przeniosłam na 1.12.2014 co jest najlepsze to jak dzwoniłam tydzień temu do nich w tej sprawie, ze nie mam jeszcze Pani lekarz patrzy w kajecik a tu do mnie mówi że Pani jest skreślona z listy... A ja jak to przecież specjalnie teraz do Państwa dzwonie , ze nie mam miesiaczki i proszde o przełożenie a tu takie cos. Co najlepsze to, że jakbym dostała okres poszła bym na to dzisiaj rano bo miałam sie stawic na 7 to bym miała ZONKA nie dość że z 60km zapierdzielać tam to cos takiego usłyszeć. Mamy fajną to służbę zdrowia wiec jak bedziesz blisko tego terminu zadzwoń i się upewnij czy Ciebie nie skreślili z listy jak mnie chyba ze masz blisko
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Butter nic dodać, nic ująć!! Ale nic się nie martwcie, szybko minie i znów będzie weekend A w weekend andrzejki Jakie macie plany??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam żadnych planów, ostatnio stwierdziłam, że nic nie planuje, bo z tych moich planów to nici zawsze wychodzą, także wszystko na spontanie, pewnie z mężulem jakieś wino obalimy, zjemy jakąś sałatkę i tyle.
A Ty Paulinko już dobrze się czujesz?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My na sobotę może zaprosimy rodziców i teściów na oglądanie zdjęć ze ślubu (o ile nasz fotograf się wyrobi - czekamy już ponad 3 miesiące...), a w niedziele idziemy na występ kabaretu Smile Nie mogę się już doczekać!! Bardzo ich lubimy
Czuję się w miarę ok Po przeziębieniu został lekki katar tylko, a zawroty głowy minęły. Dzisiaj przylazła wredota, więc zaczynam nowy cykl. Cykl ostatniej szansy w tym roku Jeśli się uda, to będzie fajny prezent na Nowy Rok