Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba wkroczyć w nowy cykl z nowymi nadziejami... Dobrze, że chociaż u mnie wróciło wszystko do normy, że cykl już nie ma 70 dni.
-
Cześć Kochane!!!! My oczywiście zaspaliśmy. Miała być pobudka o 7:30 a wstaliśmy po 10:30, szybka kawa i ciacho na śniadanie. Zakupy, obiad i do pracy na noc lecę. Będę z Wami przez całą noc
Evaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!! Długo tu nie zaglądałam. Wzięłam sobie do serca porady typu: "zmieńcie sobie klimat, wyjedzcie gdzieś, odpocznijcie" i za tydzień razem z moim M lecimy na Kube teraz żyję tylko tym może dzięki temu przestanę myśleć o tym, co ostatnio najwięcej czasu mi zabiera
małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
hej :* myślałam, ze dostałam @, ale 3 dzień mam plamienia...hmm nie wiem co zaś się dzieje, na pewno to nie jest normalny okres, bo za bardzo krwi nie mam zrobiłam na wszelki wypadek test ale mi nie wyszedł pozytywny. W przyszłym tyg pojde do gin się zbadać bo nie wiem co jest grane. Jakoś teraz powinnam dostac okresu ale to różnie u mnie bywa bo nieregularne okresy, a od 19dc brałam luteinę.Ale to nie powinno mieć chyba żadnego wpływu skoro gin powiedział żebym brala na wyregulowanieTyszanka
-
małaMyszka wrote:Butter długo Cię nie było
małaMyszka lubi tę wiadomość