Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:Mala myszka jeszcz mloda dupa z Ciebie
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dołączam się Dziewczynki do wątku! No Matka Natura jest strasznie niesprawiedliwa... u mnie na razie zmarnowane 4 cykle... i za każdym razem był ryk.... że to niemożliwe, żeby w środku było pusto... ten kto nie chce to ma nawet bliźniaki a jak człowiekowi zbyt mocno zależy to kiszka.... może w tym jest sposób... zgodnie ze studenckim powiedzeniem: nie ma spiny są kolejne terminy!:)ale żeby to było takie proste.... siedzi taki kalafior w tej głowie i nie chce wyjść! ahh
Evaa lubi tę wiadomość
-
cherry_lady wszystkie mamy ten sam problem i to samo zdanie co ty tak to jest, ze pijaczki i ludzie którzy nie chcą dzieci mają je od ręki, przypadkiem a jak porządny człowiek się stara to dupa, znam podobne powiedzenie, które się tu juz na forum przewijało : mniej wyjebane a bedzie ci dane jakby sie dalo kupic tabletki "luz w dupie" to by nam pomogly bardziej niż tony suplementow ktore lykamy
Evaa, cherry_lady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie stara bida, byl cykl ktory dal duzo nadziei a konczy sie jak zwykle, czuje juz okres za drzwiami i zaraz zapuka... zastanawiam sie po co ja w ogole mierze te temperature i robie obserwacje, to wszystko jest tak przewrotne i nieprzewidywalne jesli chodzi o ciaze ze niepotrzebnie sie czlowiek potem stresuje albo nakreca
-
Hej dziewczyny!! Ja czekam cierpliwie i w Andrzejki mam nadzieję wywróżę sobie II krechy no i oczywiście Wam też tego życzę! u mnie też zostanie jeszcze 1 cykl starań jeśli teraz się nie uda... och tak mało szans mamy w ciągu roku...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dżejzi wrote:Witam kochane... Co tam słychać u was nowego?
Kochanie! Ty lubisz kwiatki, powiedz mi moja azalia, ktorą dostałam na dzień kobiet, znowu puściła mi pączki. Mam 5 nowych czy ona kiedyś zrzuci je wszystkie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Hej dziewczyny!! Ja czekam cierpliwie i w Andrzejki mam nadzieję wywróżę sobie II krechy no i oczywiście Wam też tego życzę! u mnie też zostanie jeszcze 1 cykl starań jeśli teraz się nie uda... och tak mało szans mamy w ciągu roku...
Evaa, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycherry_lady wrote:dołączam się Dziewczynki do wątku! No Matka Natura jest strasznie niesprawiedliwa... u mnie na razie zmarnowane 4 cykle... i za każdym razem był ryk.... że to niemożliwe, żeby w środku było pusto... ten kto nie chce to ma nawet bliźniaki a jak człowiekowi zbyt mocno zależy to kiszka.... może w tym jest sposób... zgodnie ze studenckim powiedzeniem: nie ma spiny są kolejne terminy!:)ale żeby to było takie proste.... siedzi taki kalafior w tej głowie i nie chce wyjść! ahh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello dziwuszki... Eva ale mnie rozśmieszyłaś tekstem że twój brat po Iphonie zesnobiał ..ja do lumi jakoś nie mam przekonania- przyzwyczaiłam się do androida:)
ja mam lgl7 i nie narzekam śmiga po necie aż miło:) ale za pół roku boirę nowy i wiem już że będzie to któryś z samsungów s4 s5:)
po moich smutach..mąż postanowił zmienić zmianę- zawsze pracował na nocki a teraz wkońcu od 10do 18.00- trochę mi zdezorganizował życie - ale cieszę się na te nocki i poranki:)