Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Cześć Narkotestomaniaczki !
Wstałam 5:30 na mierzenie tempki, potem zasnęłam i obudziłam się przed 11... Dostałam takiego powera, że wstawiłam od razu pranie, pozmywałam, umyłam podłogę w całej chałupie, wykąpałam się a teraz dopiero jem śniadanie...
W planach mam robienie prezentacji na zaliczenie przedmiotu na ... uwaga... JUTRO, kuźwa miałam cały miesiąc na to. Poza tym chciałabym jutro pójść na wagary i spędzić weekend z moim M. i naszym maleństwem... heheheh to która napisze mi usprawiedliwienie???!!!
Chciałabym mieć takiego powera od wczoraj zbieram się żeby posprzątać w domu i już wiem, że dziś mi się nie uda raczej jutro... o ile siły pozwoląmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Anecia ;) wrote:Ja staram się dopiero drugi cykl. Wprawdzie myślałam że od razu mi się uda, w tym pierwszym... ale pewnie większość z nas tak by chciała . Teraz mam miesiączkę, a potem zaczynamy z mężem staranka.
Anecia! ja też drugi cykl, życzę Ci powodzenia -
madziarekr wrote:A ja dzisiaj w pracy nie mogłam wypić porannej kawy. Miała jakiś inny dziwnie kwaśny smak, a zawsze uwielbiał poranną kawę
A jeśli mówicie o super ciuchach które zawsze wychodzą to mam jedno takie:
2 szklanki mąki
1 jajko
1 łyżka sody
1 szklanka mleka
1 łyżka cynamonu
2 łyżki kakao
4 łyżki dżem /np powiodła śliwkowe/
2 łyżki miodu
5 łyżek oleju
Wszystko razem zmiksować, i piec ok. Godziny w temp 180 stopni.
Zawsze wychodzi!!! . Jeśli ktoś ma ochotę to spróbujcie,
zero wysiłku bo wszystko na raz się miksuje
No to biorę się za ciacho!!! -
Evaa hahahaahhahahahahaahahaah
Wszystko ładnie pięknie, robię ciacho, patrze, że trochę za gęste, więc sięgam po mleko, żeby ciut dolać i trach... blender mi wypadł z miski, miska się przechyliła, straciłam jakąś łyżkę całej masy ciasta, na podłodze, na ścianie, ehhh ale to nic... zbieram to ścierą i co trach pierdzielnęło w kręgosłupie... ruszyć się nie mogę... M. powiedział, że wróci i mnie naprawi... a jak nie to chyba posikam się z bólu... siedzę na podłodze... i próbuję dokończyć prezentację. Dupsko mam tak gorące z bólu, że chyba mi się panele jarają....agnes175, Evaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!!!
Chciałabym Wam powiedzieć, że jesteście moim światełkiem w cholernie ciemnym i długim tunelu!
Nie wiem jak mogłam funkcjonować bez waszych porad, przepisów kulinarnych, relacji z każdego dnia, z każdej minuty w pracy, domu, szkole...
Właśnie poczułam, że moje jajeczko próbuje się wydostać z jajnika. Wiem, że ten cykl będzie też stracony, nie nastawiam się ani psychicznie, ani fizycznie.
Postanowiłam, że nie pojadę jutro na zajęcia. Spędzę cały weekend z M. i bestyjką. Mam w nosie jutrzejsze zajęcia. Czuję, że muszę być teraz z tymi których kocham najbardziej na świecie!
Polubiłam mierzenie tempki, sprawdzanie śluzu, szyjki i zaznaczania objawów na wykresie! Nie będę już bez tego funkcjonować. Z każdym nowym cyklem chcę siebie poznawać i odkrywać to czego nigdy nie obserwowałam.
Nadzieja zawsze będzie.
Pragnienie pozostanie.
Miłość jest wieczna.
Każda z nas zasługuje na szczęście.
Jeśli nie jest nam pisane być mamą i uczynić z naszych mężów najwspanialszych tatuśków, to nie załamujmy się, tylko dajmy im jeszcze więcej miłości, seksu, więcej jedzenia i czasu spędzonego razem... nawet jeśli ma to być czas przed TV, na filmie, który nas zupełnie nie interesuje albo na meczu, gdzie i tak za nic nie połapiemy się co to jest spalony do jasnej cholery!
Uwielbiam Was.
Dziękuję, że jesteście.
Dziękuję, że zawsze jak wejdę na forum, mam pewność, że mogę z Wami pogadać!agnes175, estrella, Sylwusia100, Evaa, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewczęta looknijcie koniecznie na tą stonkę:
http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/
Blog młodej dietetyczki z świetnymi,prostymi przepisami,jadłospisami i poradami jak zdrowo się odżywiać i unikać tej całej chemii w produkach,które nie mają nic wspólnego ze zdrowym jedzeniem.Polecam z calego serducha!Pozdrówka z uk2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyMała myszko i tak trzymaj! Najważniejsze to postępować w zgodzie z samym sobą ja np. odpuściłam zapisywanie objawów i mierzenie tempki bo mnie to niepotrzebnie nakręca... ale wiem, że każda z nas jest inna i może akurat Ty tego potrzebujesz Zgadzam się, że to forum jest genialne i Wy dziewczyny jesteście świetne... bo na szczęście można porozmawiać o wszystkim, nie tylko o ciąży już nie mogę się doczekać jak spotkamy się po fioletowej stronie
Cały dzień mnie to gardło boli... nic mi się nie chce na szczęście mąż zrobił obiadek... a ja się leniłam wieczorem idę na spotkanie z koleżanką, której nie widziałam chyba 2 lata ale jestem podjarana zbliżającą się owulką :p ciągle gadam mojemu, że to już za chwilę (miałam tego nie robić ale nie mogę się powstrzymać) i nie mogę się doczekać użycia tego magicznego żelumałaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki, co u Was dobrego, widzę, że same pyszne wypieki mniam mniam mniam, narobiłyście smaka, miałam trochę zaległości i musiałam wszystko nadrobić, ja miałam strasznie zabiegany tydzień, roboty w cholere i jeszcze mamy problemy z działką na której chcemy się postawić ehhh. Dzisiaj miały być wyniki posiewu mojego m, ale zapomniałam tam zadzwonić, mam nadzieję, że nic tam się nie wyhodowało.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :* możecie mi pomóc z moim wykresem... oprócz of mam 2 programy właśnie pomagające w wykryciu owulacji.. hmmm wskazywały na 12 lub 13 listopada a of wyliczył na 8-9.. z temperaturą u mnie chyba nie zaciekawie bo powinna podskoczyć... pomożecie zinterpretować... bo w sumie do końca 2014 zostały mi tylko 2 cykle ;p . buzkka
Tyszanka -
Evaa wrote:Japoje pierwsza lampke winka... Ogladam tv jestem zla na mojego...bo mielismy dxisiaj wyjac w 3ke Ale on pracuje i dupa siedze z mlodym i ogladam bajki
Evaa lubi tę wiadomość
-
Melduję się z łóżka Rozłożyło mnie na maksa!! Wróciłam wcześniej z pracy i dobrze, bo temperatura 38,2!! Na szczęście już zbiłam!!Zdążyłam obejrzeć już dwa filmy, a teraz chyba pójdę spać. Oby jutro było lepiej, bo nienawidzę chorować!!
-
nick nieaktualny