Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW maju się udało? Przepraszam za wścibstwo, ale co się stało?
Autosugestia to najgorsze co może być. Ja to na siłę szukam problemów, choróbsk i innych. I jest jak jest.
I tak jak converse napisała, wykres piękny, obiecujący. Mam nadziej, że nam z wątku nie uciekniesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze nie :p. Ja na razie postanowiłam ze chce wyleczyc porządnie nadzerke a pozniej znowu zaczne się starać... Chce to doprowadzić do końca, ostatni raz a porządnie... Czyli na dwa miesiące zawieszam starania.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie ja też nie wiem jak zagadywać. Niby jestem mega odważna, a tutaj nie potrafię się wypowiedzieć
Morwa u Ciebie widze zmierza do grocha
Na mnie infoem chyba dobrze działa, cycochy mi się takie pełniejsze zrobiły, nie bolą, ale jakieś takie większe się wydają
W piątek małż ma badanie i pytał się czy zaproszę go do kina w ramach nagrody Musimy na wynik czekać 3 godziny i to tak akurat by fajnie wyszło
Edit
Właśnie zauważyłam, że miałam złą datę ślubu w suwaczku ale masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 12:51
-
nick nieaktualnyNo ma poczucie humoru Czasami zastanawiam się czy aby emocjonalnie oboje jesteśmy gotowi na bobo, bo tak bardzo lekkomyślnie i z dystansem do wszystkiego podchodzimy. Tak samo było z naszym ślubem. Ksiądz nas szukał przed kościołem bo to już ta godzina a my gdzieś w krzakach ze świadkami ubawieni do łez bo coś tam sobie opowiadaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 15:21