Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy nie przepisac jeszcze tej wizyty ugin na 9dc bo chyba jestem po cb i nie wiem czy ta torbiel zniknęła? W razie jakbym dostala zaraz serduszkowania to 16dc może być już po fakcie
-
to ja na lampce tez poprzestane bo po dwoch juz mnie lapie (słaba glowe mam). Pisalam przeciez o migdałam , że podobno poprawiają endo, a lepsze są wlasnie te w całości niż te w płatkach, jakos lepiej mi smakują. Nie wiesz czy to trzeba jakoś paczke dziennie jesc czy wystarczy troche?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, jesli w tym cyklu mi się nie udało co jest bardzo prawdopodobne chciałabym pójść do lekarza i zrobić sobie wszystkie możliwe badania. Ale ten co sobie go upatrzyłam już, dopiero pierwszy wolnym termin ma na 25go września, a to już będzie około 8 dzień cyklu, więc może być za późno na niektóre badania. Więc pewnie pójdę i powiem, żeby mi dał skierowania, powiedział kiedy jakie badania, całą listę, niech mnie przebada dokładnie, ale już za dwa miesiące, więc obawiam się, że tych dwóch kreseczek w tym roku nie ujrzę
starania od 2015 roku
-
A czemu sama na własną rękę ich nie zrobisz? Wiem że to kosztuje ale będziesz miała wcześniej wyniki, lekarz mi doradzi co i jak i jeszcze możesz zdarzyć do końca roku . Chociaz sobie te podstawowe zrób, czyli prolaktyna i fsh, LH a reszte robi się w dowolnym dniu cyklu, oo jeszcze estradiol możesz zrobić 3 dc te wcześniejsze tez w 3 dc. Progesteron robi się po domniemanej owulacji wiec na ta cała reszte weźmiesz skierowanie i juz. Ile się już starasz?
Tak się zastanawiam ze skoro duphaston dobrze na mnie działa i moje pecherzyki są juz ładniejsze w 5 cyklu z nim to może jednak wystarczy jak zastosuje clo raz i zaskocze? Dwa cykle temu pecherzyki były małe, teraz widać ze mimo że imponująco duże nie były, to widać było dominujacy i sam lekarz powiedział ze dobrze wyglądająWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 10:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzięki, zrobię tak jak mówisz.
Nie chodzi o pieniądze, a własnie o listę badań, które chciałabym zrobić.
Progesteron robiłam ok. 3 dni po owulacji i wynosił 12,39 ng/ml
Staram sie od początku roku i wlaśnie kiedy zaczęłam się starać intensywnie nagoe wszystko zaczęło się psuć. Mam mięśniaka macicy i dużo objawów wskazujących na PCO.
W tym cyklu wzięłam clo i miałam owucalcję potwierdzoną monitoringiem, pękły mi dwa pęcherzyki. I to mnie najbardziej dołuje, taka szansa jak nigdy, a pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie. Przygnębiające
To super, że jest dominujący pęcherzyk. Zawsze daje nadzieję, że owulacja sie pojawi i może w tym cyklu się uda
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualnyKolka do tych badań, które wymieniła girl ja bym dodałą testosteron, cały pakiet tarczycowy o ile jeszcze nie robiłaś. U mnie testosteron wyszedł grubo poniżej normy, ale koleżanka miała wysoki i musiała go zbijać, przy PCO jest podwyższony albo w górnych granicach normy.
Trzymam kciuki ;- )
Girl a pijesz już infoem? Może od niego pęcherzyki tak ładnie rosnąć zaczęłyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:26