Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trochę się martwię, że to nie jest zwykłe przeziębienie tylko jakaś grypa. Ale dziś wieczorem czosnek, herbtka z sokiem malinowym, płukanie gardła i pod kołdrę. Nie chcę brać antybiotyku.
Trzymajcie dziś kciuki, żeby pojawił się już pęcherzyk dominujący
starania od 2015 roku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:hej dziewczyny:) ja idę jutro do ginekologa, okaże się czy CLO zadziałało i pęcherzyki urosły, trzymajcie kciuki
myślę że owulacja będzie za kilka dni bo testy mi dosc słabo jeszcze wychodzą a dziś 12dc, chyba że źle je robie (zawsze mam problem z tym, żeby nie pić przez 2h....
--> Aleksandrakili robiłaś może testy owu przy CLO?
U mnie pogoda dzisiaj super !! ; D -
Hej, jak Wam mija wieczór?
ja już po usg Brałam CLO od 2 dnia cyklu przez 5 dni. Dziś jest mój 13dc. Endometrium 7 mm. W prawym jajniku pęcherzyki wzrastające o średnicy do 6mm, w lewym pęcherzyk o średnicy 15,4mm.Morwa lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
a Ja pieke mięsko , oglądam TV z narzeczonym , On dziś do pracy na noc a My sami ! ;(
Takze w ten sposob mi mija wieczorek , byłam dzis w GP umowic sie na wizyte do lekarza zwykłego by mógł umowic mnie na usg pierwsze koło 10 tyg bede je miała , niestety takie terminy tu w UK są bo ciąża u nich sie dopiero zaczyna liczyc po 9 tygodniu ... 3 miesiac ale to zleci 3 tygodnie jeszcze i bede juz widziała bobaska i serduszko tez wiec super
kolka super , to pewnie bedziesz miała za dwa dni jakieś owulacje max 3 pęcherzyk duzy juz super . wczesnie miałaś podawane to CLO ale najwazniejsze ze działa i to tez dawkowanie zalezy od cykli długosci cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity to mocno trzymam kciuki w takim razie, żeby i u Ciebie było dobrze.
Następną wizytę mam w czwartek, chyba będzie już po owu, oby
Jeszcze tylko trochę magii i czarów, żebyśmy wyczuli moment i może w tym cyklu się uda...
starania od 2015 roku