X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca roku zobaczę II kreski
Odpowiedz

Do końca roku zobaczę II kreski

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka dobrze Cie rozumiem. ja mam męża informatyka, to też często jest tak że chcę jakoś spędzic czas razem, wyjść na spacer a on siedzi wiecznie przy tych komputerach, telewizorach, telefonach.. czasem mam już dosć.
    u Ciebie sloneczko a u mnie zachmurzone i brzydko.. tak ponuro.

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, niedlugo lista bedzie na całą strone :P. Ale to dobrze :) i oby było pełno smileys-children-640018.gif

ZakręconaOna, gabi544 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie będzie ;) calusieńka zapełniona na bank .
    My właśnie chcemy skorzystać z dnia dzisiaj bo jest mega ciepło i słonecznie ;) spacerek , ożeźwiający koktajl i moj misiak wczoraj wychaczył mega budke gdzie Pan na miejscu robi naleśniki , pączusie takie małe aaa taki zapach , ze prawie bym ugryzła wczoraj pączka ;) ale ze względu na moje zdrowe odzywianie tego nie zrobiłam ale do diety mojej dołozyłam owoce ;) ze wzgledu na fasolinka ;) by miał duzo witamin także lece dzisiaj tez na pełno witamin w kubeczku ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po spacerku siostra ze mną była:-) zaraz do domku ruszam a jakoś mi się nie chce dobrze mi u rodziców :-)

• werni Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was :)) ja siedze sobie ma zajeciach na studiach;) troche nudy. Dzis rano chcialam test wyrzucic ktory zrobilam wczoraj i byly na nim 2 kreski smialam sie ale wiem ze nie patrzy sie na to po tylu godzinach hehe dzis rano test kolejny wyszedl negatywny :) powtorze jeszcze w srode ale mysle ze niestety nic z tego:) szykuje sie juz na kolejny cykl:)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z miasta , boziu jak się rozpadalo: / chyba za mocno zachwalilam pogodę ... Kochana trzymaj kciuki za ciebie mimo wszystko .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze stanie sie cud tak jak u Ciebie:)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Ci go !!!:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Czułam się okey po clo :) ja clo brałam już kilka razy wcześniej ale nie działało :) a teraz zadziałało bo jestem też po laparoskopii którą miałam w styczniu :)
    Owulacja była potwierdzona wynikami :) Na razie czekam, nie chcę się za bardzo nakręcać ale zatestuje albo w poniedziałek albo w środe :) a Ty też bierzesz clo?? :)
    Zatestuj w srode albo nawet w czwartek. Dla pewnosci :). Bo widze ze juz testowalas ale moglo byc za wczesnie. Cierpliwosci :). wykres wyglada ladnie
    Morwa wrote:
    W ogóle myśleliście nad tym ile chcecie mieć dzieci ? Ja tak , marzy mi się trójeczka może być na raz nie obraze się ;)
    Mi tam 2 wystarczy :D
    ZakręconaOna wrote:
    Girl 25 kochanie narazie mnie nigdzie nie wpisuj :) powiem to wpiszesz oki? Wole nic nie zapraszać może to głupie ale tak wolę :) poczekajmy chwilkę do wizyty u ginka

ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 19:04

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mija wieczorek rybenki ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na lozeczku przed telewizorkiem :-) a Tobie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A milo zakręcona, zaciazona;) popijam winko z małzem: p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 19:37

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomalutku, w samotności. mąż pojechał po nowy telefon, bo oczywiscie on musi mieć zabaweczke nową co 2 tygodnie.
    ;)
    czsem sobie tak myślę że z niego to straszny dzieciuch jest ;)
    a jak u Was?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha baby <3
    100krotka Ja również przed TV w lozeczku bo nie cala godzinie temu z drzemki się obudzilam haha
    Gabi kochanie każdy ma cos w sobie z dzieciaka , niestety nasi faceci dużo więcej z dzieciaków maja haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na mojego bo poszedł do sklepu ogarniemy się i znów do łóżka :) trzymam kciuki :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystamy dopoki mogę :-) maz właśnie próbuje film włączyć ale cos mu to wolno wychodzi

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No My podejście drugie do filmu robimy , wczoraj puscilismy ale usnelismy zaraz hahaaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zawsze usypia w połowie a ja sama ogladam do końca :-)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam sobie wieczorkiem śluz i szyjke macicy:) śluz jest roCiagliwy i zabarwiony na brazowo:) takze na 99% bedzie @ :) no trudno. Nie poddaje sie:) bede walczyc w nastepnym cyklu:)

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ