Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny100krotka dobrze Cie rozumiem. ja mam męża informatyka, to też często jest tak że chcę jakoś spędzic czas razem, wyjść na spacer a on siedzi wiecznie przy tych komputerach, telewizorach, telefonach.. czasem mam już dosć.
u Ciebie sloneczko a u mnie zachmurzone i brzydko.. tak ponuro. -
będzie będzie calusieńka zapełniona na bank .
My właśnie chcemy skorzystać z dnia dzisiaj bo jest mega ciepło i słonecznie spacerek , ożeźwiający koktajl i moj misiak wczoraj wychaczył mega budke gdzie Pan na miejscu robi naleśniki , pączusie takie małe aaa taki zapach , ze prawie bym ugryzła wczoraj pączka ale ze względu na moje zdrowe odzywianie tego nie zrobiłam ale do diety mojej dołozyłam owoce ze wzgledu na fasolinka by miał duzo witamin także lece dzisiaj tez na pełno witamin w kubeczku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was ) ja siedze sobie ma zajeciach na studiach;) troche nudy. Dzis rano chcialam test wyrzucic ktory zrobilam wczoraj i byly na nim 2 kreski smialam sie ale wiem ze nie patrzy sie na to po tylu godzinach hehe dzis rano test kolejny wyszedl negatywny powtorze jeszcze w srode ale mysle ze niestety nic z tego:) szykuje sie juz na kolejny cykl:)
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Czułam się okey po clo ja clo brałam już kilka razy wcześniej ale nie działało a teraz zadziałało bo jestem też po laparoskopii którą miałam w styczniu
Owulacja była potwierdzona wynikami Na razie czekam, nie chcę się za bardzo nakręcać ale zatestuje albo w poniedziałek albo w środe a Ty też bierzesz clo??
Morwa wrote:W ogóle myśleliście nad tym ile chcecie mieć dzieci ? Ja tak , marzy mi się trójeczka może być na raz nie obraze się
ZakręconaOna wrote:Girl 25 kochanie narazie mnie nigdzie nie wpisuj powiem to wpiszesz oki? Wole nic nie zapraszać może to głupie ale tak wolę poczekajmy chwilkę do wizyty u ginka
ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 19:04
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-