Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziękuje Gabi ale też czuje , ze bedzie w porządku tym razem
Kochana Ja też mam niedoczynność tarczycy , miałam rok temu ( 5,11 ) ale spadło po leczeniu do ( 1.70 ) a teraz nawet nie wiem ile mam , bede w PL w kwietniu to przy okazji pojde zbadac tarczyce cały czas łyka euthyrox takze nie powinno byc szałowego wzrostu mimo wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:a długo się leczyłąś zanim spadło do tego poziomu?
-
nick nieaktualnyWitaj 100krotko - u mnie dopiero kawka się parzy bo dopiero wstaliśmy.
A jak u Ciebie?
wiesz ja w ciąży miałam tak że miałam bóle brzucha jak na okres do tygodnia czasu po terminie miesiączki. A test zrobiłam dopiero 2 i pół tygodnia po terminie.
Póki nie ma @ to nadzieja jestZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Witaj 100krotko - u mnie dopiero kawka się parzy bo dopiero wstaliśmy.
A jak u Ciebie?
wiesz ja w ciąży miałam tak że miałam bóle brzucha jak na okres do tygodnia czasu po terminie miesiączki. A test zrobiłam dopiero 2 i pół tygodnia po terminie.
Póki nie ma @ to nadzieja jest -
Ja też stokrotko miałam 4 dni przed zrobieniem testu takie bóle podbrzusza , ze normalnie mnie zwijało ale @ nie przyszła także poczekaj , moze odejdą w nieznane te Twoje bolączki Daj sobie chwilke czasu jeszcze ;*
Ja mam mega ochote na miesko , pożarłam juz dzisiaj dwie polędwiczki ; o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Zakrecona - a ktore to dzieciątko?
100krotko - dlugo się starasz?
Chciałam zabrać rodzinę na spacer tak pięknie słonko świeci a to o MOz z tata przy laptopów brat ze szwagrem w Fife pykaja a siostra po prysznicu..,a samej mi się nie chce;(