Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jeszcze nie wiem jaką mam bo nie badałam, zbadam w przyszłym tygodniu. Ale wkurzają mniejsze te piersi, więc trąba coś z tym zrobić:p zbadac i brać leki jak będzie trzeba. A co do kciukow to trzymaj za to aby ten cykl był normalny -krótki;) będę wdzięczna :*:*:*
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:niestety nie mam narazie możliwości chodzenia na monitoring, poza tym mój lekarz(nfz)przyjmuje raz w tygodniu -byłam juz w 6dc, a teraz pójdę w 13dc i 20dc więc co tydzień . To prawie jak monitoring
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monisia881 wrote:witajcie i tutaj jestem hehe nie wiem czy juz mam sie czym chwalic no ale
...?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ab8fc633ec5f5ff.html
Gratuluje . Widze że jest pare nowych dziewczyn. Jutro sie zajme wpisywaniem bo dzis juz jest pozno, a musze nadrobic posty . monisia, zrob jeszcze za 2-3 dni kolejny test.
ZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , przebudziłam się o 4 i mówie pojde zrobić test bo siusiu sie akurat chce i wyobraźcie sobie , ze zrobiłam sikańca a tu 2 kreski odrazu !!! nie wierze po prostu , nie wierze , padłam na kolana z płaczem i dziękuje Bogu !!! Cykl odpuszczony , niestymulowany a tu zaciążyłam , nie dowierzam ;o
widzisz, gratuluje . Ciesze sie bardzo. Jutro Ci wpisze dzidzie . Ja nie mam szans bo nawet jak jakms cudem plemniki przezyly to i tak sie nie zagniezdzi bo mam za cienkie endometrium[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:W ogóle myśleliście nad tym ile chcecie mieć dzieci ? Ja tak , marzy mi się trójeczka może być na raz nie obraze się
-
Hej kropeczki Ja juz spać nie mogę a dzień wolny w pracy masakra. Girl25 uda się na pewno bo jest wiele sposobów na endo powiększenie Musisz pić winko czerwone i jeść dużo orzechów, serio najbardziej takie coś jest przy clo stosowane bo clo w jakiś sposób może lecz nie musi wyniszczac endometrium. Mowa Ja to bym chciała mieć trójkę, czwórkę... Zawsze marzyła mi się wielką rodzinka. Trójkę może nie naraz haha a dwojeczka bym nawet Odrazu nie pogardzila :-p miłego dnia robaczki.
-
Girl25 wrote:widzisz, gratuluje . Ciesze sie bardzo. Jutro Ci wpisze dzidzie . Ja nie mam szans bo nawet jak jakms cudem plemniki przezyly to i tak sie nie zagniezdzi bo mam za cienkie endometrium
girl 25 dzis powtorzylam test ciazowy i druga kreska znacznie widoczna :*:* ale radocha tylko zeby to nie byl torbiel :* a propo endometrium slyszalam ze sa leki na poprawe tylko zapomnialam nazwe :*monisia881 -
nick nieaktualnyWitam
Zakręcona, monisia - gratuluje Wam serdecznie na pewno wszystko będzie w porządku.
U mnie jest teraz 3. cykl starań, ogólnie to zaczął się włąsnie 5. po poronieniu.
Stwierdzona lekka niedoczynność (4,03) więc myślę że szanse na arzie mamy obniżone na zajście w tym cyklu. Włączenie leczenia będe miala 12 marca, bo muszę zrobić jeszcze usg tarczycy.