X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca roku zobaczę II kreski
Odpowiedz

Do końca roku zobaczę II kreski

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:14

• monisia881 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    aaa ok , myslałam , ze do mnie ! ;)
    nie dziękuje dziewczyny .
    monisia881 gratulacje ;) to jak nowa jesteś to opowiedz coś o sobie , długo sie staraliscie ? naturalnie czy na jakiś wspomagaczach ?
    5 lat , 4 cykl z clostilbegytem z udzialem castangusa i bromka i ujrzalam dwie kreski ;)

monisia881
  • monisia881 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale jestem dzisiaj padnięta nalatalam się po sklepach ale było warto :) a teraz aż do niedzieli będę prowadziła osiadły tym życia;) a wam jak mija dzisiejszy dzień?[/QUOTE]
    dzis sprzatanie wiec w miare szybko minal dzien hehe smiac mi sie chce bo sie nie spodziewalam drugiego cienia :)

monisia881
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    No to następna w kolejności Aleksandrakili prawda? :)

Aleksandrakili---> pozwoliłam sobie zajrzeć na Twój wykres i wygląda baardzo obiecująco
    Jak się czułaś po CLO? (ja brałam od 4-8dc.) a widzę że u Ciebie owulka była 7dni po zakonczeniu CLO- miałaś może ją potwierdzoną?
    Czułam się okey po clo :) ja clo brałam już kilka razy wcześniej ale nie działało :) a teraz zadziałało bo jestem też po laparoskopii którą miałam w styczniu :)
    Owulacja była potwierdzona wynikami :) Na razie czekam, nie chcę się za bardzo nakręcać ale zatestuje albo w poniedziałek albo w środe :) a Ty też bierzesz clo?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia wielkie gratulacje :))

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:14

• werni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia gratulacje :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Rudz!a Nowa

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała w tym roku zobaczyć dwie kreski :-) staram się od lipca 2014, jestem urodzona w czerwcu, a podobno w miesiącu urodzin jest się najbardziej plodnym, może się uda. Teraz to już na luzie, bez niepotrzebnych nerwów :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Można do Was dołączyć ? :)
    pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam pierwszy cykl z CLO i ciekawam jestem co z tego będziep boprzedni bylył z owulacja bez Cło bo miałam monitoring

• monisia881 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Witam. Można do Was dołączyć ? :)
    pozdrawiam
    dolaczaj sie i nie pytaj ;)
    jak tobie ida starania ? :*

monisia881
  • monisia881 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Ja tez mam pierwszy cykl z CLO i ciekawam jestem co z tego będziep boprzedni bylył z owulacja bez Cło bo miałam monitoring

slonce ja cie pociesze u mnie nigdy nie bylo potwierdzonej owulacji .. ciagle bezowulacyjne podejrzenie Pco a teraz cien cienia sie pokazal hehe az mi wesolo :* mam nadzieje ze testy nie byly wadliwe , jutro powtorka :)

:*:*

monisia881
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie był i zobaczysz dwie kreski:-) ja testuje we wtorek :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Aleksandrakili testuj jutro co będziesz czekać do poniedziałku , będziesz miała 13dpo więc test powinien wyjść :)
    Tylko nie mam testu :P a nie mam gdzie już teraz kupić :P chyba że do nocnej apteki jeszcze pojadę :P ale mój mąż mi nie pozwala hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    Tak, to mój pierwszy cykl z CLO :) na początku troche bolała mnie głowa ale przeszło. Ciekawa jestem jak zareagowały moje jajniki- wizyte mam we wtorek, więc się okaże czy coś ruszyło.
    Kochana uda się na pewno:) a Ty na coś chorujesz?? czemu bierzesz clo?? :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia881 wrote:
    slonce ja cie pociesze u mnie nigdy nie bylo potwierdzonej owulacji .. ciagle bezowulacyjne podejrzenie Pco a teraz cien cienia sie pokazal hehe az mi wesolo :* mam nadzieje ze testy nie byly wadliwe , jutro powtorka :)

:*:*
    Monisia a jak Ci się udało?? na Clo byłaś?? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekko podwyższona prolaktyny i niedoczynność tarczyct

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Ja też brałam CLO za pierwszym razem się udało ale doszło do poronienia ; | tez miałam wczesniej stwierdzony brak owulacji , kolejne 2 cykle z CLO poszły dziwnie jakbym owulacji nie miała w ogole ale ogolnie czułam sie w porządku ;) przy pierwszym cyklu z CLO miałam brak totalny koncentracji dosłwonie nie wiedziałam momentami co robie haha . A teraz było bez clo naturalna pierwsza owulacja i sukces <3
    monisia Ja jutro też powtarzam test mimo dosc ciemnej krechy drugiej ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechałam do apteki po test ;) i zrobiłam sikańca :) niestety jedna kreska :)

‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ