Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:aaa ok , myslałam , ze do mnie !
nie dziękuje dziewczyny .
monisia881 gratulacje to jak nowa jesteś to opowiedz coś o sobie , długo sie staraliscie ? naturalnie czy na jakiś wspomagaczach ?monisia881 -
Ale jestem dzisiaj padnięta nalatalam się po sklepach ale było warto a teraz aż do niedzieli będę prowadziła osiadły tym życia;) a wam jak mija dzisiejszy dzień?[/QUOTE]
dzis sprzatanie wiec w miare szybko minal dzien hehe smiac mi sie chce bo sie nie spodziewalam drugiego cieniamonisia881 -
nick nieaktualnyFelicity wrote:No to następna w kolejności Aleksandrakili prawda?
Aleksandrakili---> pozwoliłam sobie zajrzeć na Twój wykres i wygląda baardzo obiecująco
Jak się czułaś po CLO? (ja brałam od 4-8dc.) a widzę że u Ciebie owulka była 7dni po zakonczeniu CLO- miałaś może ją potwierdzoną?
Owulacja była potwierdzona wynikami Na razie czekam, nie chcę się za bardzo nakręcać ale zatestuje albo w poniedziałek albo w środe a Ty też bierzesz clo?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Ja tez mam pierwszy cykl z CLO i ciekawam jestem co z tego będziep boprzedni bylył z owulacja bez Cło bo miałam monitoring
slonce ja cie pociesze u mnie nigdy nie bylo potwierdzonej owulacji .. ciagle bezowulacyjne podejrzenie Pco a teraz cien cienia sie pokazal hehe az mi wesolo :* mam nadzieje ze testy nie byly wadliwe , jutro powtorka
:*:*monisia881 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aleksandrakili testuj jutro co będziesz czekać do poniedziałku , będziesz miała 13dpo więc test powinien wyjść
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:Tak, to mój pierwszy cykl z CLO na początku troche bolała mnie głowa ale przeszło. Ciekawa jestem jak zareagowały moje jajniki- wizyte mam we wtorek, więc się okaże czy coś ruszyło.
-
nick nieaktualnymonisia881 wrote:slonce ja cie pociesze u mnie nigdy nie bylo potwierdzonej owulacji .. ciagle bezowulacyjne podejrzenie Pco a teraz cien cienia sie pokazal hehe az mi wesolo :* mam nadzieje ze testy nie byly wadliwe , jutro powtorka
:*:* -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Ja też brałam CLO za pierwszym razem się udało ale doszło do poronienia ; | tez miałam wczesniej stwierdzony brak owulacji , kolejne 2 cykle z CLO poszły dziwnie jakbym owulacji nie miała w ogole ale ogolnie czułam sie w porządku przy pierwszym cyklu z CLO miałam brak totalny koncentracji dosłwonie nie wiedziałam momentami co robie haha . A teraz było bez clo naturalna pierwsza owulacja i sukces
monisia Ja jutro też powtarzam test mimo dosc ciemnej krechy drugiej -
nick nieaktualny