Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
ej dziewczyny jak zrobie test i wyjdzie negatywny na stówke to co mam zrobic zeby @ wywołać ? zaczac znow brac luteine czy jak ? bo ie chce zeby moj cykl nie wiadomo ile trwał ; / miałyscie kiedys taka sytuacje ze @ do was nie przychodziła cos ? bo za bardzo nie wiem co robic , zadzwonie na pewno do lekarki ale to w tygodniu bo tak dołauja nam telefon ktory mamy na dzownienie do pl a wolałabym wczesniej juz jak cos bo kuzwa nowy cykl zaczne nie wiem kiedy wtedy ;/
-
Morwa wrote:Zakręcona ja przez 3 cykle w tył miałam taką sytuację jeden cykl trwał 56 dni , kolejny 67, a ostatni 39 dni. Ostatni to ciąża biochemiczna. Wcześniejsze cykle wywoływałam @ dupkiem. Przychodziła nawet po 11 dniach od odstawienia tabletek a brałam przez 10 dni po 2 tabletki.
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Marzusiak strasznie mi przykro,nie wyobrażam sobie nawet co musieliscie przeżyć,ale teraz wierze ze juz będzie wszystko dobrze:*
Witaj Benia;) byliście juz u lekarza? Macie podstawowe badania?
Bromergon biore ponad 1,5 miesiąca...byłam u lekarza, badalam hormony, mam podwyższoną prolaktyn stąd ten bromergon. Pod koniec marca mam sie umówic w 14 dniu cyklu na usg w celu sprawdzenia czy wystpuje owulacja.
A tak poza tym musze zaczac od nastepnego cyklu mierzyc temperature...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , przebudziłam się o 4 i mówie pojde zrobić test bo siusiu sie akurat chce i wyobraźcie sobie , ze zrobiłam sikańca a tu 2 kreski odrazu !!! nie wierze po prostu , nie wierze , padłam na kolana z płaczem i dziękuje Bogu !!! Cykl odpuszczony , niestymulowany a tu zaciążyłam , nie dowierzam ;o
kolka, nataliano, karolka22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedzialam wiedziałam cud kochana te wszystkie objawy, bolace jajniki plecy musiało cos być, tak się cieszę, dobrze wyznaczyli Ci owulke ale super najpierw Kasia teraz Ty :* aż się wzruszylam wklej fotke kochana :* mocno wspieram cały czas znasz mnie :*
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny