Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja dzis mam rozkmine "czy owu bylo dzis czy wczoraj" hahah ale na szczescie zaraz koncze robote to przestane tak rozmyslac
Najlepszy byl moj gin, ktory powiedzial "musicie sie dzisiaj bzykac" hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:46
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, przepraszam... jutro was i powpisuje i nadrobie. Siade rano zaraz jak sie obudze bo takto nie mialam kiedy... jeszcze w poniedzialek mam isc do nowej pracy wiec wtedy juz tylko w dzien wolnego bede miala czas.... ale i tak dupa bo podobno u nas w biedronce nie zostawiaja pracownikow.. nie dosc ze bede miec 3/4 etatu to jeszcze po dwoch latach wylece a jak zajde w ciaze to po macierzynskim mnie zwolnia... porazka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Czesc dziewczyny,
Gril25 Glowa do gory, jak sie uda zajsc w ciaze to masz rok amcierzynskiego a wiec jeszcze zdazysz poszukac w razie czego.
Jak najmniej stresow.
Ja niestsety mam bardzo duzo pracy statnio i bardzo duzo stresow z tym zwiazanych. Chodze ciagle nerwowa, wszytsko mnie denerwuje... Nie sprzyja to zdecydowanie staraniom, ale nie umiem się wyłączyć ;/ -
nick nieaktualny
-
Dlaczego chce Ci sie plakac vayn?
Dziewczyny, a ja sie zastanawiqm, bo wczoraj byl juz pekniety pecherzyk na usg, wieczorwj, jak przykazal gin, bzykalismy sie no i gin dal mi recepte na dupka, powiedzil, z moge brac od 16dc 1tabl dziennie przez 12 dni zeby spotegowac swoje szanse w razie aagniezdzenia. Ale zastanawiam sie czy warto, bo nie wiem czy to serduszkowanie nie bylo juz po fakcie. Czy warto obciazac przewod pokarmowy tabletkami? Co sadzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny