Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda86 wrote:Staram się nie napalać bo same wiecie jak to jest... Dodam jeszcze, ze stosunek był 12, 13 i 14dc. Próbuje się nie doszukiwać na siłe objawów:) Siatke żył na piersiach mam zawsze w 2 połowie cyklu, piersi też bolą choć nie tak jak teraz, ale bolą, wzdęty brzuch, ale teraz często odbijanie po każdym posiłku. Chciałam zrobić betę dzisiaj, ale boję się sytuacji sprzed kilku miesięcy - w dzień @ pozytywny test ciążowy, następnego dnia miesiączka;/
Gapa jestem, zwracam uwagę a sama nie edytowałam:)
Wyluzowałam sama juz troche, bo doszikiwałam sie objawów we wszystkim, wg moich wyobrazeń miałam wszystkie ksiązkowe objawy a niestety przyszła @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 11:35
-
Cześć dziewczyny! Staramy się z mężem o dziecko od dłuższego czasu... Pierwsza ciąża biochemiczna w lipcu 2012, kolejna biochemiczna w grudniu 2014.
Najczęściej wygląda to tak ze robię test który wychodzi tak blady, że szok... po 3 dniach powinien być o wiele intensywniejszy a jest jedynie "bardziej zauważalny" co wskazuje na niski przyrost bety, a po tygodniu przychodzi @. Lekarz badał mnie na wszystkie strony, owulacja jest, budowa niemalże książkowa, jedynie co to stwierdził że płyn w zatoce douglasa jest podejrzany i mógłby to nazwać endometriozą ale poza douglasem wszystko wygląda ok (chociaż objawy endometriozy są - wszelkiego rodzaju bóle itd). Mąż zdrów jak ryba... W najbliższym czasie chcemy udrożnić jajowody.
Ostatnia @ 25 lutego, test owul pozytywny w 14 dc czyli owulacja ok 15 dc, dziś 21 dc
Starania przed, w trakcie i po owulacji...
Myślicie, że to głupie, że wciąż myślę "teraz się uda!" ? -
nick nieaktualnyZ mojego monitoringu dzisiaj nici, lekarz znowu chory ..
odebrałam wyniki progesteronu z 23dc (piatek) -1,1 (faza lutealna 1,2 -15,9)
czy to moglo byc tuż przed owulacja? Akurat w piątek wyszedł mi test ovu +
Ruda86 i Pianistka witajcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:22
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Falicity mogłoby być ale jak za jakiś czas ten progesteron musiałby Ci znacznie wzrosnąć i tego Ci życzę :* będziesz powtarzać progesteron ?
Pianistka wiem ze test nie daje 100% pewności ze owulacja przyjdzie ale skoro nie mam dziś tego usg to pozostaje mi wierzyć że jednak byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jeśli temp będzie dalej rosnąć to warto zrobić ten progesteron jeszcze w piątek czy lepiej nie tracić kasy I poczekać?
Zostało mi jeszcze trochę luteiny I zastanawiam się czy zacząć ja brać, oczyoczywiście po ewentualnym badaniu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:43
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:No ja myślę ,że po ewentualnym badaniu bo w innym wypadku luteina może wpłynąć na wynik i go sfałszowac :p
A kiedy Twój tekarz wraca ze zwolnienia ? Może wcześniej do niego dasz rade się dostać na monit ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Tzn Ja jestem ze śląska a widziałam na innym forum że jesteś z Mikołowa a Ja właśnie tam do gina jeżdżę
a do kogo jeździsz w Mikołowie?
Ja byłam 2razy u dr Kiełbasińskiego no ale wiadomo, póki nie jestem w ciąży to troche mi żal wydawać za każdym razem 100-120zł