Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:ParasOlka pokaż zdjęcie ocenimy
Ja się dzisiaj fatalnie czuje , skończyła mi się @ od wczoraj biorę clo i strasznie mnie mdli, skutek uboczny clo czy jakaś jelitowka się czai za rogiem ? Miałaście taki skutek uboczny clo , nudności ? Może to już za dużo tej metforminy łykam? mam mdłości od 1 dc a raz zwymiotowalam nie należę do tych osób "delikatnych" więc nigdy tak nie miałam i zaczynam się martwić. Podejrzewam ,że to od któryś tabsow, tylko pytanie od których ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:*skończyłam brac bromergon, chciałam zrobic zanim pójde do gin, żeby zaosczedzić kasy na wizyte bo za każda zdziera 100zł, badanie poziomu hormonów.Czy to mozna wykonac w dowolnym dniu cyklu?Pierwsze jak robiłam to jakoś kokretnie w 21 dniu cyklu musiało byc.
-
Martwi mnie tylko silny bol jak na okres Nie bede sie podpalac na bete pojde jak w piatek jesli wyjdzie juz bezsprzeczny pozytyw ! Dzieki dziewczyny ze rzuciliście oko na foto
Benia jesli chodzi o hormony zalezy co tzn.
FSH LH prolaktyna zazwyczaj robi sie w 3-5 dc ( ale to zalezy jak lekarz zaleci masz normy dla poszczegolnych faz cyklu )
TSH i testosteron - bez znaczenia
Progesteron zazwyczaj 6 dni po owulacji ale tez niekoniecznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 11:18
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, można dołączyć?
To mój pierwszy cykl starań. @ 22.02. Owulacja 07.03 (14dc, ból jajnika, dzień wcześniej pozytywny test owulacyjny). Po paru dniach bóle piersi od zewnętrznej strony, ból i nabrzmiałe sutki. 4-5 dnia po owulacji nieznośny ból jajnika. Dziś 24dc. Piersi bolą mniej niż wcześniej, więc chyba to kiepski znak. W sobote powinna przyjść @. Cykle mam regularne 28dniowe +/- 1 dzień. Pozdrawiam. -
Staram się nie napalać bo same wiecie jak to jest... Dodam jeszcze, ze stosunek był 12, 13 i 14dc. Próbuje się nie doszukiwać na siłe objawów:) Siatke żył na piersiach mam zawsze w 2 połowie cyklu, piersi też bolą choć nie tak jak teraz, ale bolą, wzdęty brzuch, ale teraz często odbijanie po każdym posiłku. Chciałam zrobić betę dzisiaj, ale boję się sytuacji sprzed kilku miesięcy - w dzień @ pozytywny test ciążowy, następnego dnia miesiączka;/
-
nick nieaktualny