Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja odwolalam hsg bo dla mnie to za duży stres myśleć ze nie daj boże była owulka a ja się rendgenem promieniuje:) tym bardziej jak znalazłam na forum fioletowym ze cykle były bezowulacyjne a dziołszki w ciążę po zachodziły, nie będę prowokować losu. Po @ idę do innego lekarza:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jak ja tu dawno do Was nie zaglądałam już nie wiem co się dzieję, muszę to nadrobić )
Dziś byłam na monitoringu jestem w 10 dc i są pęcherzyki:) po 1 na każdym jajniku w piątek idę na kolejny monitoring
Vuko czekamy na informacje od Ciebie !! Trzymam kciuki !Vuko, Morwa lubią tę wiadomość
-
U mnie pecherzyk na prawym jajorcu 16mm, pojutrze kolejna wizyta. Gin mowil zeby nie serduszkowac do srody. Nie mowil nic o endometrium, a ja zapomnia.a. zapytac. Aleksandra a jak duzy u Ciebie pecherzyk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:33
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie wiem, bo moja gin była baaaardzo chora i czekała tylko na mnie bo resztę pacjentek odwołała i tak mi jej szkoda było, że chciałam szybko już iść, żeby mogła iść się wykurować. No i z tego wszystkiego ani ona nie powiedziała o pęcherzykach ani ja nie spytałam.. i o endometrium też nie pytałam. Kolejny monitoring mam w piątek u kuzyna mojej gin bo ona powiedziała, że musi iść na zwolnienie Ale w środę spróbuję się wkręcić na NZF i zobaczymy co tam rośnie.
Ale u mnie w pamiętniku mam zdjęcie z USG to wcale nie takie małe te pęcherzyki
https://ovufriend.pl/pamietnik/przez-teczowy-most,1733.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny