Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Naprawdę jesteście takie złe na to jak widzicie kogoś w ciąży ? Ja to jestem mega szczęśliwa a jak widzę dzieci to już w ogóle...czasami się wkurza na męża ze on bardziej zauroczy swoją osobą dzieci niż ja i trzeba rywalizować z nim hehe
Ja nie jestem zła, może czasem ukłuje mnie lekkie uczucie zazdrości ale każdym przyszłym matkom życzę jak najlepiej.
Jest mi po prostu przykro że nadal nie nadeszła moja pora.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ejj co tu tak dzisiaj cicho ? Weekend macie ? Ja jutro do pracy , niestety wolne w tygodniu tym owocuje;) a wy jakie macie plany na weekend?
-
Dopisuję się do wątku
Za chwile 7 miesiąc starań I każdą @ coraz gorzej znoszę.
Ale jestem tu bo mocno z całego serca wierze że do końca 2015 zobaczę ten piękny widok dwie krechy !
Teraz jedynie dane jest mi widzieć je co miesiąc na teście owulacyjnymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Hej dziewczynki u mnie tez dzisiaj bardzo brzydki dzień. Właśnie wrocilam z małzem z zakupów a po południu jedziemy do teściów.
Ps.nie pale juz 18h i 15min hej jupi!
Gratulacje! tak trzymaj
U mnie też paskudnie:/ wczoraj popoludniu wyszly mi dwie tłuste krechy na teście owulacyjnym i teraz mam nadzieję że owulka nadejdzie:)
ParasOlka witaj:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:38
baby1991 lubi tę wiadomość
-
Baby1991 gratulacje Ja rzuciłam palenie w monecie kiedy zaczęłam się starać o dzidzie czyli tak jak na suwaczku 6 m-c nie paliłam NIC:) ale od 2 tg, zdarzy mi się podpalić jednego dziennie lub co drugi dzień bo powoli przerastają mnie te starania i pytania kiedy będziemy dziadkami Wiem już że nie muszę palić jeśli zechce Ale wiem też po 7 miesiąca ze nie ma senu wszytego dostosować do tych starań .... nie biegać, nie palić , nie pić i ,... nic Trochę trzeba odpuścić ale w takim kontekście że jak zapalę jednego raz na 2 dni to świat się nie skończy nie mówię że palić i pić na umór
baby1991 lubi tę wiadomość