Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ah ja juz sama nie wiem nakrecam sie.
Ostatnie wyniki pokazaly tylko lekko podwyzszona prolaktyne, ktora konsultowalam z kilkoma lekrzami i kazdy mowi ze to niewielkie moze byc ze stresu (badanie robione na szybko przed praca). Po obciazeniu ok.
Biore te 1/2 bromka ale tak sie zastanawiam, skoro wszytskie wynki mam ok, ylko ta prlaktyna ktora moze tez jest ok juz skoro to moze tylko stres, to czmeu to moje cykle sa 40 dniowe a owu dopiero po 20 dniu... Lezalam dwa razy w szptalu badan tysiac wiec nie wiem o co chodzi... -
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Dzieki unt, ale ja raczej sie nie łudze
Ja w 10 dc ide do gina, zobaczymy co mi powie, jesli potwierdzi slabe endo to ten cykl tez uznam za stracony bo to nie ma sensu... caly czas sie zastanawiam od pewnego mometu... jesli faktycznie mam tak cienkie endo ze zagniezdzenie jest niemozliwe to moze faktycznie te ponad pol roku temu moglam byc w ciązy, a przynajmniej zaplodniona. Lekarka wtedy podejrzewala wczesna ciąże a aparature ma niby bardzo dobra. Powiedziala wtedy że to wyglada jak jajeczko ciazowe, bylo równiusienkie równe i tylko jedno, a gdyby to były te pecherzyki sprzed okresu to byłoby ich wiecej i na pewno nie tak rowne... takze moze faktycznie tylko w tym jest problem? a dlugosc cykli to tylko taka moja uroda? o endo mi wtedy nic nie mowila.
A czy z cyklem moze miec tez zwiazek to ze kiedys mialam padaczke (jako dziecko) i mam zmiany w mozgu przez to....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:a jak dluga masz 2 faze? bo temperaturka widze piekna . Pewnie, nie łudź sie żeby pozniej nie było rozczarowań tylko wielkie szczeście i wielka niespodzianka . Tak jest najlepiej .
Ja w 10 dc ide do gina, zobaczymy co mi powie, jesli potwierdzi slabe endo to ten cykl tez uznam za stracony bo to nie ma sensu... caly czas sie zastanawiam od pewnego mometu... jesli faktycznie mam tak cienkie endo ze zagniezdzenie jest niemozliwe to moze faktycznie te ponad pol roku temu moglam byc w ciązy, a przynajmniej zaplodniona. Lekarka wtedy podejrzewala wczesna ciąże a aparature ma niby bardzo dobra. Powiedziala wtedy że to wyglada jak jajeczko ciazowe, bylo równiusienkie równe i tylko jedno, a gdyby to były te pecherzyki sprzed okresu to byłoby ich wiecej i na pewno nie tak rowne... takze moze faktycznie tylko w tym jest problem? a dlugosc cykli to tylko taka moja uroda? o endo mi wtedy nic nie mowila.
A czy z cyklem moze miec tez zwiazek to ze kiedys mialam padaczke (jako dziecko) i mam zmiany w mozgu przez to....
-
Wczorajsze testowanie odwołane - koleżanka wymusiła na mnie cierpliwość - faktycznie ma racje wczoraj był dopiero 25 dc! Więc zaczekam i zatestuje.. hmmmm.. wiem!!! 1 kwietnia:-)
Dziewczyny a w wolnej chwili zerknijcie na mój wykresik, zresztą mój pierwszy:-)
aaa Morwa zapomniałam zapytać - życzliwa koleżanka odpisała na sms'a?
Miłego Dnia drogie Panie!
mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...