Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybenia30 wrote:Dziewczyny, 3 dni z rzędu miałam jedną kreskę na teście owulacyjnym, wczoraj pojawiła się druga ale jasna...wyrzuciłam ulotkę z opakowania , bo łatwiej byłoby spojrzeć i wszystko byłoby jasne, ale może podpowiecie, czy to pozytywny czy raczej nie.?
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj testowałam ale niestety jest jedna kreska. Miałam nadzieję, że skoro @ się spóźnia to te kreski będą. W poniedziałek gnam do lekarza może on coś na usg zobaczy i bete zrobię. A czy któraś z was ma pco? U mnie ta choroba jest winowajcą problemów z zajściem w ciążę. Piję inofem od dwóch miesięcy i zawzięcie dietkuję. Mam nadzieję, że w końcu się udamilkami
-
Dziewczyny, znowu zmieniam ginekologa... zwarjuje chyba, mam nadzieje ze ten mi pomoze... jest tani i opinie ma bardzo dobre, jest poloznikiem wiec mam nadzieje ze zna sie na rzeczy.. podobno jest dokladny. Mam nadzieje że chociaz on mi powie czy mam te owulacje czy nie...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.Ja dziś zrobilam progest na razie poniżej 1a więc wciąż przed owu a mam takie bole w dole brzucha owulacyjne. Ost raz badalam jak nie brałam lekow i był skok w 20ktoryms dopiero Ale cykl był 40dni. Na bromku cykl krótszy bo 35 i 37. Pierwszy raz badam progest na bromku ale myslalam że skok będzie wczesniej... dziwne to: (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 15:32