Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:TylkoChwila właśnie mam identycznie... Może to jakieś przesilenie? Na razie to chyba mój pierwszy dzień... Ja jestem umówiona na 16tego... Jak mojej ginekolog nie będzie (póki co ma chorobowe) to ma być jakaś nowa ale nie wiadomo czy wtedy będzie czy tydzień później
Prosze popatrzcie na liste. Czy kazda jest i czy kazda zafasolkowana na emotikone i dajcie znac jak cos nie bedzie sie zgadzalo
Aaa i powtarzają się dziewczyny- ja np jestem na liście dwa razy -
nick nieaktualny
-
Olimama też jest dwa razy, ja gadzinę usypiam, wierci się jak wściekła i znowu kolacji nie zjadła, a mój cykl jakiś popieprzony szyja wysoko i jakiś niby rozciągliwy śluz a to dopiero 14dc a przed ciążą owulkę miałam zazwyczaj około 24dc hmmmmm
-
Jeszcze ja poprosze:)
Ja odkąd obserwuje swój cykl widzę że od okolic owu do okresu jest u mnie slodyczowa mmasakra:/
Ból jajnikow czuję cały dzień Ale ostatnio też tak miałam a na usg był pęcherzyki 14mm dopiero więc jeszcze. Wolalabyn widzieć z wieksza dokładnością a nie moim marginesem +/-10dni haha -
A wiecie co, ja mam taką fobię, ze jak se uda mi zajść w ciążę i w związku z tym, że mam lekko podwyższoną prolaktynę w ostatnim badaniu biorę te pol bromka. jak zajde w ciaze mam odstawic.
I bardzo boje sie ze odstawie i ze bedzie w ciazy na poczatku za malo prgest zanim pojde do lekarza, zbadam to itd.
lekarz generalnie mowil mi ze mma do niego nie pedzc tylko tak 7/8 tydzien to juz bedziemy cos wiedziec.
Jakie jest podejscie Waszych lekarzy? Wiem, ze w ciazy ne jestem i powieicie po co panikujesz, ale przyszly msc wyjezdzam daleko na dwa tyg, gdyby sie teraz udalo to bedzie poczatek i moze powinnam jakos zaplanowac przed wyjazdem kontrole w razie co, czy lepiej poczekac i posluchac lekarza, to by wyszlo ze jak wroce w maju to dopiero poszlabym gdyby nie bylo @... -
nick nieaktualnyWitam w ten piekny dzionek:) Ja sie zbliżam chyba do owu, bo wczoraj miałam kłucie w janiku, testy owulacyjne robię ale narazie negatywne wychodzą... to dopiero 10 dzień cyklu więc raczej mało prawdopodone zebym miała juz owulke.....miłego dnia dziewczyny:)
ps. ja zawsze pożeram tone słodyczy przed @ w ogóle słodycze to coś co kocham:) -
nick nieaktualnykarola387 wrote:A wiecie co, ja mam taką fobię, ze jak se uda mi zajść w ciążę i w związku z tym, że mam lekko podwyższoną prolaktynę w ostatnim badaniu biorę te pol bromka. jak zajde w ciaze mam odstawic.
I bardzo boje sie ze odstawie i ze bedzie w ciazy na poczatku za malo prgest zanim pojde do lekarza, zbadam to itd.
lekarz generalnie mowil mi ze mma do niego nie pedzc tylko tak 7/8 tydzien to juz bedziemy cos wiedziec.
Jakie jest podejscie Waszych lekarzy? Wiem, ze w ciazy ne jestem i powieicie po co panikujesz, ale przyszly msc wyjezdzam daleko na dwa tyg, gdyby sie teraz udalo to bedzie poczatek i moze powinnam jakos zaplanowac przed wyjazdem kontrole w razie co, czy lepiej poczekac i posluchac lekarza, to by wyszlo ze jak wroce w maju to dopiero poszlabym gdyby nie bylo @...
Poczekaj spokojnie, jedz skup sie na wyjezdzie i nie mysl co bedzie, dwa tyg różnicy nie zrobią....takim mysleniem sobie głowę tylko zapełniasz niepotrzebnie:* -
Witam Was
Ja właśnie wstałam, a tak mnie głowa boli... to po wczorajszym winie, ale to były tylko dwa kieliszki (przecież to nie moja wina, że w te moje kieliszki to pół litra wchodzi w jeden, prawda?). I tak sobie myślę, że muszę się zbierać do roboty. A tak mi się cholernie nie chce. Znaczy do pracy dopiero na 13, ale obiecałam mamę w jej pracy odwiedzić i zjeść z nią tam śniadanko, które ja mam przynieść, bo wczoraj ona przynosiła... A jak tam u was z samego rana? Aaa i o co chodzi z jakąś listą, bo was podczytałam i przyznaje, że tego nie ogarniam."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek" -
nick nieaktualny