X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca roku zobaczę II kreski
Odpowiedz

Do końca roku zobaczę II kreski

Oceń ten wątek:
  • unt Ekspertka

Wysłany: 24 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm odpisz jej, że "Pani Idealna czeka na iście idealny moment"... hehe myślę, że jak nie odpiszesz - pomyśli - że jesteś zdołowana i faktycznie jest to problem!!!a tak zamkniesz jej usta:-) jesteśmy z Tobą!!!!

Girl25, Morwa lubią tę wiadomość

mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo...
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, a wtedy tamta odpisze i sie zacznie bledne kolo, a po co sobie nerwy szarpac. Nauczona doswiadczeniem wiem,ze to jest mentalnosc nastolatkow i naprawde najlepiej jest takie osoby olac cieplym moczem, za przeproszeniem. Juz samo to,ze napisala ni z gruchy,ni z pietruchy po 2latach swiadczy o tym,ze szuka zaczepki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:07

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ale właśnie przez to ze ma mentalność nastolatki może sobie pomyśleć że udało jej się zranić morwe czyli cel został osiągnięty a tak odpisze to co napisała unt i może doda ze nie ma zamiaru wdawać się z nią w konwersacje bo juz od dawna nic je nie łączy i zamknie jej buzię a jak dalej będzie pisała to wtedy ja zleje zgodnie z obietnica.

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa zrobi jak uwaza,ale same sobie pomyslcie na zdrowy rozum-co najbardziej wkurzq kobiete? Jak ktos ja wlasnie olewa ;-) ja bym sie nie tlumaczyla jakiejs pindzie :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • TylkoChwila Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja bym odpisała tylko raz. Nie wdawałabym się w dyskusje. Jeszcze bym się zapytała jakgdyby nigdy nic "a co tam u ciebie?" i jakby odpisała to już bym przestała pisać uznając że temat został wyczerpany. Przepraszam Was za błędy ale pisze z tel.

"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że sie wtrące... ja bym na takiego smsa odpisała tekst typu
    "Oj kochana widać że nie masz swojego życia erotycznego bo próbujesz wchodzić w czyjeś :) Życzę Ci aby Ci się zmieniło w tej sferze żebyś nie musiała szukać ukojenia w czyimś łóżku :)"
    Oczywiście ja bym tak odpisała i wiadomo każdy inaczej do takich spraw podchodzi, inaczej uważa i inaczej by postapił.

Morwa lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, vuko masz rację ale tobie chodzi o relacje damsko męskie chyba. Tez miałam doczynienia z takimi ludźmi. Niestety nie znamy tej osoby ale Morwa sama musisz odpowiedziec sobie czy ruszy ja jak nie odpiszesz i będzie trafił ja szlak czy będzie się tym szczycić bo będzie wiedziała że osiągnęła cel. Znasz ja dobrze więc najlepiej wiesz które z propozycji wybrać :). Niestety ludzie są różni i jednych będzie szlak trafiał na olewke a innych wręcz przeciwnie

Oo, vanessa twoja propozycja tez jest idealna :). To by ją zatkalo na maksa :). Ale Morwa musi zdecydować co ta picz bardziej wkurzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:45

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png

Wysłany: 24 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To akurat racja, ludzie są różni i trzeba dobrać metode do osoby. Jednak najważniejsze to się nie przejmować.

unt lubi tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:

Oo, vanessa twoja propozycja tez jest idealna :). To by ją zatkalo na maksa :). Ale Morwa musi zdecydować co ta picz bardziej wkurzy.
    Ja postanowiłam na wśibstwo innych takimi tekstami odpowiadać i mina współczuć hehe

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl, nie nie tylko o damsko meskie :-) a tak zmieniajac temat,to nie chce mi sie siedziec w pracy :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 00:51

• Morwa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Girl25 lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Vuko Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, jeszcze sie okaze zes upila swoje jajniki i teraz sie rozkreca na calego :-P

Morwa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w robocie. Ale o 15 koncze. Ciagnie mi sie dzis czas. Martwie sie,ze jutro zaczne plamic bo dzis zauwasylam mini glutka w kolorze pomaranczowawym przy podcieraniu :-\

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 24 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś mam wolne, jutro pracuje, ale dziś za to muszę posprzątać i może kuchnie pomaluje, bo ta farba już sto z dwa tygodnie i nikt nie chce malować... znaczy każdy chciał, a potem nikt nie miał czasu, zawsze coś wypadło i chyba padnie na mnie. Właściwie to bym się przynajmniej czymś zajęła i może dzięki mnie byśmy się wyrobili z remontem kuchni do świąt, bo u nas to jest tak, że jak już jedna osoba zacznie to reszta też się rusza do roboty, tylko trzeba tego jednego, takiego bodźca. A tak poza tym to ile Nas tutaj, na tym forum jest? Staracie się o pierwszego brzdąca, czy o kolejne? (staram się ogarnąć temat, bo napisałam tylko w dwóch wątkach by się nie pogubić)

Vuko - to ty niedługo już będziesz po pracy, to głowa do góry :)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim cyklu zaczelam plamic 3 dni po wzroscie temp bo pekla torbiel, a plqmienia mam zwykle 2-3dni przed @. Myslalam zeby jutro zrobic progesteron,ale w sumie badalam w poprzednim i byl ok 21,wiec nie wiem czy jest sens tak co miesiac. Jak sadzisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:01

0d1yflw1ktiwk49i.png
‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ