Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dziękuje za kciuki:-)i za miłe przyjęcie:-)
Z tym CLO to przy PCOS trzeba bardzo uważać, mój pierwszy lekarz potraktował mnie szablonowo i tez stawiał po leczeniu o razu na CLO, ale drugi okazał się być bardzo ostrożny (właśnie z uwagi na możliwą reakcję i powstawanie dużych torbieli)- dlatego spróbowałam tylko z metformaxem + to co mogłam sama zrobić i owulacja pojawiła się w drugim cyklu.
Morwa, a od jak dawana walczysz?Próbowałaś diety dla cukrzyków?
W każdym razie ja też trzymam kciuki za Was Wszystkie!!!mama 6 letniego synusia... walczymy o rodzeństwo... -
Und, przede wszystkim pewnosc kiedy byla owu daje tylko monitoring, wszystko inne to tylko pomoce. Ale jesli mialabym obstawiac, to owu na pewno nie bylo 11dc, bardziej obstawiam ok 20dc, ale zobaczymy czy temp bedzie sie utrzymywac na wyzszym poziomie, bo mozliwe, ze jeszcze jej wcale nie bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:05
-
nick nieaktualnyhej:) ja dzis bylam u innego lekarza bo mój chory. Na usg jajniki o budowie pęcherzykowatej, endometrium grube, stwierdził ze ewidentnie jestem przed okresem. Niestety nie dał mi skierowania na badania hormonów,
dostałam za to recepte na:
* CLO- mam brać teraz od 3-7dc 2x1tabl.
* Encorton (jak zapytałam na co to, to powiedział że lek sterydowy na stymulację)od 1-15dc
* Estrofem 2x1tabl. od 2-10dc.
Dodatkowo kazał zrobic badanie nasienia męża (dostałam ochrzan czemu jeszcze tego nie mamy) i przyjść miedzy 12-13dc na usg. Następnie chce mnie skierować na HSG. Troche mnie zdziwiło że od razu kieruje mnie na HSG a nie zlecił innych badań hormonów, poczekam chyba na mojego lekarza za tydzień i zobaczę co mi powie. -
Felicity wrote:hej:) ja dzis bylam u innego lekarza bo mój chory. Na usg jajniki o budowie pęcherzykowatej, endometrium grube, stwierdził ze ewidentnie jestem przed okresem. Niestety nie dał mi skierowania na badania hormonów,
dostałam za to recepte na:
* CLO- mam brać teraz od 3-7dc 2x1tabl.
* Encorton (jak zapytałam na co to, to powiedział że lek sterydowy na stymulację)od 1-15dc
* Estrofem 2x1tabl. od 2-10dc.
Dodatkowo kazał zrobic badanie nasienia męża (dostałam ochrzan czemu jeszcze tego nie mamy) i przyjść miedzy 12-13dc na usg. Następnie chce mnie skierować na HSG. Troche mnie zdziwiło że od razu kieruje mnie na HSG a nie zlecił innych badań hormonów, poczekam chyba na mojego lekarza za tydzień i zobaczę co mi powie. -
nick nieaktualny