Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Wróciłam do domu pełna optymizmu i co, mówię męzowi że trzeba działać bo owu a on że mu się nie chce.... siedzę i ryczę... po co to wszystko, po co... nienawidzę go. Nigdy nie doczekam się dziecka jeśli jemu sie nie bedzie chcialo serduszkowac
-
dziewczyny, wyluzujcie... inaczej naprawde za szybko nie bedziecie miec fasolki bo dalej tak postepujac zniechecicie swoich facetow i albo beda tylko unikac seksu wtedy kiedy wy chcecie albo was po prostu zostawia bo beda miec zwyczajnie dosc takiego zycia[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dni plodne nie trwaja jeden dzien, wiec spokojnie. I wyluujcie
Przez ten problem z mezami nikt nie odpowiedzial mi na moj post.
Czytalam na ovu o tym jak rozronic sluz ale po tym badaniu dzis np jest wilgotno ale ten sluz jest taki po prostu mokry ale nie jest go jzu tak duzo.
Nic nie rozumiem, zrobie ejszcze test owu, ale patrzac na moje czw wyniki stradiolu to chyba jednak nie byl sluz plodny.
Nie chodzi o to, ze wpadam w paranoje, po prostu chcialabym tez sama dla siebie umiec to rozroznic i zrozumiec -
ja Ci niestety nie pomoge bo sama do konca nie umiem go chyba rozroznic. poza tym mojego sluzu jest tyle co nic... Wiem tylko że jak jest przezroczysty i ciągnący to wtedy masz płodne, a jak masz tylko szklisty nieciagnacy to albo jestes przed ovu ale to pare dni albo zaraz po i na nastepny dzien, albo dwa powinnas miec mleczny sluz.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Vuko, "pobieram" ze srda ten majtkowy to w ogole juz tego nie kumam Rozumiem ze sluz szyjk to ten ze srdka wlasnie?
Gril25 To co piszesz mam wrażenie u mnie sie w ogóle nie zgadza. Ostatnio ten mleczny miałam wtedy co powinnam mieć owu ale nie złapałam tego rozciągliwego. W porpzednim cyklu zlapałam ten moment idealnie 14 dni przed @ ksiazkowo.
Teraz ten mleczny miałam zaraz po @. Potem wczoraj ten rozciągliwy, a dzis jest juz go nie za wiele ale jest, tylko ze taki lepki (?)
Zglupialam w tym temacie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 14:07
-
Morwa, jak Ty cos wyjasnisz to od razu latwiej
Badalam sie dzien po serduszkowaniu wiec t ne byl sluz podniecenia
Ale dalej nie rozumiem jak pobrac sluz z szyjki. Szyjka to ten wzgorek, ktorego ucze sie badac Mam pobrac tak jkaby z tego wzgorka? Nie bardzo to sobie wyobrazam -
No wlasnie ja nie umiem badac tego otwarta zamknieta. Mnie sie wydaje ze ona jest za wysoko i ja ledwo do niej siegam a ta "szparka" jest chyba wyzej. Patrzac na to w ten sposob to ja nie umiem ani jej ani sluzu badac. Jakies szkolenia powinny z tego byc ;((((
-
Tak ta klamka i spluczka to wiem. Czytalam ze gabka i scierka kuchenne maja wecej bakterii niz jest na toalecie wiec zeby cieko wymieniac. Klamki myje plynem do szyb, precieram, bo w plynie jest alkohol. jestem chyba lekka pedantka generalnie
Dobra dzis sie sprobuj lepiej przyjrzec szyjce, mozliwe ze spnam miesnie kladac noge wysoko dosc na pulce pod prysznicem. Znam te miesnie wiec moze sobie jakos poradze.
Dziekuje ;***Morwa lubi tę wiadomość
-
Ja jutro ide do pracy pierwszy dzien i 10 h na poczatek pozniej po 8. Zobaczymy jak to bedzie... zastanawiam sie bo pierwsza umowa na 10 miesiecy, 3/4 etatu. Wie ktoras z Was jak obliczaja macierzynski? faktycznie ze sredniej sprzed 12 miesiecy?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]