Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam, ostatnio zawiesilam myslenie o staraniach, tzn samych staran nigdy, ale moze czas wrocic do diagnostyki...
Widze, ze wiele z was aktywnie stara sie tzn lekarze itd. Jak to znosicie? Bo ja przyznam sie, ze latwo mi nie bylo, troszke odpoczelam i moze warto znow sprobowac... ale nic na sile... -
Aleksandra, no u mnie to wielka niewiadoma. W pon pecherzyk 16mm ok godz 20na monitoringu, a w srode ok 17.30 juz go nie bylo czyli pekl. I zastanawiam sie teraz czy owu byla we wt czy w sr... Bo niby w sr rano jak mierzylam to juz byl skok tempki. Zerknij sobie na moj wykres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 21:26
-
Morwa wrote:No więc widzisz ,że jeszcze wiele może stać wam na drodze no ale nie musi i tego Ci właśnie życzę kochana :* a jakbym mogła coś doradzić to zrób kiedyś pełny monitoring aż do czasu jak będzie widać ciałko żółte to dużo Ci da bo będziesz juz mogła po części jedno odrzucić. Koniecznie zbadajcie nasienie bo wtedy odrzucisz 50 % niepowodzeń. I zostanie 50 % aby badać Ciebie mam nadzieje ,ze szybko Ci się uda :*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Aleksandra, no u mnie to wielka niewiadoma. W pon pecherzyk 16mm ok godz 20na monitoringu, a w srode ok 17.30 juz go nie bylo czyli pekl. I zastanawiam sie teraz czy owu byla we wt czy w sr... Bo niby w sr rano jak mierzylam to juz byl skok tempki. Zerknij sobie na moj wykres
-
nick nieaktualny
-
Ja akurat sie zasugerowalam slowami lekarza "nie uprawiac seksu, ja powiem kiedy mozna" hehe. A tez nie spodziewalam sie, ze pecherzyk tak szybko peknie, skoro w poniedzialek o 20 mial 16mm
Niby mowil zeby od dzis brac dupka raz dziennie "w razie w", ale w sumie stwierdzilam, ze to nie ma sensu w tym cyklu i go nie wykupilam jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 11:49
-
Wiecie co. A ja nie wiem co sie dzieje, nie meirze temperatury jestem leniem
Pomyslalam ze bede badac sluz ale ucze sie dopiero.
Cykle na bromergonie mialam ost 35 dni i 27 dni.Dzis 14 dzien cyklu i zbadlam sluz, ponieważ wczoraj/dzis zaczelo go poajwiac sie wiecej.
Ja nie ejstem w stanie tego zlapac tak po prostu tylk musze go troche "pobrac". No i jest rozciagliwy, bialawo przezroczysty. I teraz pytanie, czy to moe byc efekt wczorajszego wspolzycia, czy to sluz owulacyjny?
-
vayn wrote:Wróciłam do domu pełna optymizmu i co, mówię męzowi że trzeba działać bo owu a on że mu się nie chce.... siedzę i ryczę... po co to wszystko, po co... nienawidzę go. Nigdy nie doczekam się dziecka jeśli jemu sie nie bedzie chcialo serduszkowac
-
vayn wrote:Wróciłam do domu pełna optymizmu i co, mówię męzowi że trzeba działać bo owu a on że mu się nie chce.... siedzę i ryczę... po co to wszystko, po co... nienawidzę go. Nigdy nie doczekam się dziecka jeśli jemu sie nie bedzie chcialo serduszkowac
Vuko, vayn lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kuzwa mac vayn, zaraz Cie wystrzelam po facjacie dla otrzezwienia. Wyluzuj troche,bo z tego co pamietam to staracie sie dopiero pierwszy cykl, a Ty wpadlas w jakis amok juz. Tez bym nie chciala sie bzykac jakby facey mi wpadl do pokoju z tekstem,ze musimy sie bzykac bo cos tam. I po co te slowa,ze nienawidzisz meza?! Najpierw zastanow sie co mowisz, bo mozesz pozniej zalowac swoich slow. Twoje zachowanie jest okropne. I nie mowie tego zlosliwie, tylko mam nadzieje,ze masz na tyle poukladane w glowie by wyciagnac z tego lekcje. Opamietaj sie Dziewczyno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 10:54
Girl25, vayn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny