DOBRY ginekolog trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Sylwia, jestem z Gdańska i jakiś czas temu stworzylam podobny temat. Polecono mi Zielińskiego z Invicty w Gda. Fiutowski z Sopotu też jest ponoć dobry jeśli chodzi o planowanie ciąży (poszukaj sobie tego tematu w moich postach,tam się dziewczyny rozpisaly.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:myslałam, że więcej nas jest z trójmiasta ;]
Czy ktoś może chodzi do gin rembelskiego i może podzielić się opinią?
Nie polecam tego lekarza. Byłam u niego kilkanascie razy. Jest osobą mało powazną, przewaznie swojej pacientki ma w nosie. Gorszego gbura nigdy nie spotkałam na swojej drodze. Polecam zmienic lekarza.
-
mar wrote:Trójmiasto niestety robi karierę, nie dzieci
O właśnie Mar, to sie zgadza Trójmiasto robi kariere, a dzieci im nie w głowie. Zanim nie opuściłam cudownego Trójmiasta to tych zmian nie widziała, a jak teraz rzadko kiedy jest w 3 miesie, to wiedze, ze coraz wiecej przybyszów z obcych województw jest.
-
Mi pomogł Dr Gniadek w klinice Invicta,inni nie dawali szans,a u niego sie udało.Polecam. Przyjmuje tez w Kartuzach. A jesli chodzi o endo-gin to dr Minowski,ale nie wiem czy jest taki dobry,ale skierowania na wszystko daje i mozna sie dostac ze skierowaniem,a potem jak masz to jedno to juz biora za darmo jako kontynuacja leczenia,czeka sie od jednej wizyty do drugiej ok 2 miesiace,ale warto bo robisz rozne badania za free,a wyniki mozesz nawet z rodzinnym skonsultowacTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Fiutowski pracuje też na zaspie w Gdańsku, nie tylko w Gdyni. Na początku ciązy chodziłam prywatnie do Miśkiewicza w Gdyni. Tylko, ze nie miałam żadnych problemów z ciążą (odpukać!) i nie wiem co by było gdyby. Na nfz chodzę do Musiała, ale daje za mało skierowań na badania różne. Więc chodzę prywatnie do ordynatora w moim rodzinnym mieście.
-
nick nieaktualnyjakiś czas temu otworzyli przychodnię na płycie redłowskiej. Spróbowałam przetestować ginekologów na nfz. Przyjmuje tam dr. Obierzyński, Skrabulska Malec, Chodkowski i Orlińska. Na razie byłam 2-3 razy u Obierzyńskiego. Tragedii nie ma ale to nie to.... Niby wszystko ok ale jakoś w 100% nie jestem przekonana. Jest miły i sympatyczny, bardzo delikatny, odpowiada na wszystkie pytania....
Wczoraj wybrałam się do Skrabulskiej Malec - tragedia.Odradzam. Odmówiła mi wystawienia skierowania na morfologię bo to daje się dopiero kobietom w ciąży a nie starającym się. Poza tym jak usłyszałam że o dziecko można starać się również w drugiej fazie cyklu to padłam..... Tzn starać się można tylko marne będą tego efekty.......
Niestety Ci lekarze nie robią usg. Usg robi gin. Mirosław Skóra. Była u niego dzisiaj rano na kontrolnym usg ( na nfz) i jak spytałam czy była owulacja ( a z mojego wykresu wynika, że powinna być) to powiedział mi, skąd ma to wiedzieć? no luuuudzie..... jestem tak wk***iona. Strata czasu na takich lekarzy. Najgorsze jest to, że nie wiadomo do kogo iść.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mogę szczerze polecić dr Szerle z Clinica-Medica w Gdyni. Świetny specjalista ginekolog położnik, bardzo miły człowiek i ma fajne podejście do pacjentek.Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Dziewczyny, a wybierając lekarza kierujecie się jego specjalizacją? Chodzi o to, że mam stwierdzone PCO i rozszalałe hormony , więc wybieram endokrynologa-ginekologa, ale zaczynam się zastanawiać, czy zwykły gin by wystarczył, jeśli chodzi o ciążowe starania.