Drodzy administratorzy i moderatorzy forum !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyredmann wrote:Ale w podziale miejscowości mogłyby się na przykład znaleźć pod-działy takie jak najlepsi lekarze, gdzie zrobić takie badanie itd.
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny zakładam wątek po to żeby każda z nas napisała co by chciała zmienić na forum i podała swoje propozycje . Napisała co nie pasuje itp.
Kiedyś było tak że pojawiało sie okienko do wypełnienia a teraz nic .
Napisałam już dziś do niech ale pomyślałam żeby założyć taki o to wątek a potem wysłać do nich niech czytają .
Przydałaby się możliwość pokazania komu kibicuję w staraniach<3monika_89, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Właśnie też jestem ciekawa czy będzie jakiś odzew a jakoś wątpię bo widać że im zależy jedynie na tym żeby kasę zbierać z abonamentu.
redmann lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:co do wieku to jak coś to jakieś przedziały wiekowe bo mało jest osób np młodych więc bez sensu troszkę np staraczki z '84-89 lub 90-95 wiecie o co chodzi
ja za bardzo się z Tym nie zgodzę, wolałabym jednak propozycję redmann:
1) podzielone na wiek staraczek, tj.: "Staraczki z '89" i tak dalej (bo jest całe mnóstwo takich wątków, każdy z innego roku albo miesiąca);
2) podzielone na miejscowość, tj.: "Staraczki z Warszawy" i tak dalej.
każdy wątek rocznikowy dobrze prosperuje i łączenie ze sobą różnych roczników dopiero może wprowadzić bałagan.redmann lubi tę wiadomość
-
Pierwsze wpisy na forum są ok. 2012, ale czy sam serwis tyle istnieje...
Moim zdaniem z jednej strony to dobrze, że nie ingerują w rozmowy użytkowniczek, z drugiej strony to beznadziejnie, więc w tej kwestii się nie wypowiem. Ale na pewno gdyby wprowadzili moderację, to byłoby czyściej. Więc ogólnie uważam, że powinno być więcej kategorii, na pewno:
1) "Testujące w..." - i tu podfora;
2) Medyczna, gdzie byłyby te wszystkie rozmowy z ekspertami i pytania o najlepszych lekarzy/wyniki badań/zabiegi;
3) tzw. "śmieci", tzn. wszystkie wątki o książkach, filmach i innych pierdółkach, o których gadają ludzie dla zabicia czasu i poznania się nawzajem.
No i kilkoro moderatorów (myślałam: każdy do jednej kategorii, tj. tego, co wymieniłam na górze), którzy mieliby możliwość edytowania/usuwania wszystkich wątków z danej kategorii + jedna osoba z każdego wątku, która trzymałaby w ryzach owy wątek, ale nie miałaby możliwości bezpośredniego ingerowania (edytowania/usuwania) w inne wątki. No i oczywiście administrator, który mógłby wszystko.
Nie chcę oczywiście sugerować reżimu i godziny policyjnej, ale najlepiej funkcjonujące fora internetowe tak właśnie działają. -
Landryneczka wrote:dokładnie no chyba że ogarną tyłki bo niby czytają nasze propozycje ;P
-
Ja też mogę napisać ale czy będzie reakcja jakaś to już inna sprawa
-
Emma80 wrote:Może nie jest to bardzo istotne, ale nasuwa mi się jeszcze jedna rzecz. Wolałabym, żeby była oddzielona opcja udostępniania serduszek i notatek. Notatki mogłabym udostępnić, ale serduszek już nie mam zamiaru (to tylko do mojej wiadomości), a w tej chwili jeśli blokuję pokazywanie serduszek, to muszę jednocześnie zablokować notatki.
A ja nie wiem, że wogole jest taka opcja. Proszę, napisz mi jak to sie robi.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Dziękujemy za zgłoszenie wątku! Chcielibyśmy Cię poinformować, że na bieżąco czytamy wszystkie Wasze sugestie, które w nim zamieszczacie. Na pewno weźmiemy je pod uwagę przy kolejnych aktualizacjach serwisu.
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend
no to tyle w temacieLandryneczka lubi tę wiadomość
-
Hallooo, dziewczęta, nie zasypiamy, bo nam wątek zdechnie i co wtedy? Trafimy do pań z 2012 i wątków, które powinny były odejść w otchłań zapomnienia, ale nie odeszły, bo nie ma archiwum na forum.
Paulette, Landryneczka, Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dzis musze ich"pochwalic" napisalam zeby zmeinili nazwe mojego watku ktory zalozylam z TSEe/ mTESE na Bezplemnikowcy - TESE/ mTESE i po jakis 2h tadam jest
Landryneczka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ania bo są wywołani to takie małe naprawy mogą robić a może w końcu coś zrobią i nas zaskoczą
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
To jak ja poprosiłam o zmianę nicku, od razu to zrobili. W sumie szybko odpisywali na moje maile, miałam o nich całkiem dobre zdanie dopóki nie trafiłam na ten wątek
Moim zdaniem tak na dłuższą metę nie jest dobrze, ale jest znośnie. Ale zawsze może być lepiej i dobry administrator zawsze powinien dbać o to, by forum się ciągle ulepszało i rosło. No ale cóż...
W każdym razie może nie mają budżetu na zmiany?