Dzieci urodzone w pierwszej połowie kwietnia w mieście do 100tyś mieszkańców, o grupie krwi BRh-, których matki skończyły kierunki humanistyczne - szanse i zagrożenia - zapraszam do dyskusji
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Zwei inaczej było ;p
0,8 to mniej niż 0,14, bo 14 przecież jest większe od 8
Co ważne gin się zgodził z takim rozumowaniem Naszej ovufriendowej koleżanki
Mehehehehehehe
Nawet nie umiem podazac torem tego rozumowania
Ja nie jestem ani humanistko ani scislowcem. Jestem artystko
Chcialam grac na skrzypcach ale skrzypce nie chcialy.
Ach! Jedna wazna kwestia! Nie mam zadnych objawow ciazy! Czy mimo to moge byc w ciazy?
lauda., Izoleccc, Blondik, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Mehehehehehehe
Nawet nie umiem podazac torem tego rozumowania
Ja nie jestem ani humanistko ani scislowcem. Jestem artystko
Chcialam grac na skrzypcach ale skrzypce nie chcialy.
Ach! Jedna wazna kwestia! Nie mam zadnych objawow ciazy! Czy mimo to moge byc w ciazy?
Myślę ze jest szansa zrób test ciążowy jak będzie negatywny to tez nie masz pewności że w ciąży nie jesteś, beta tez się może mylic! -
Aż mi się przypomniało nagle, jak w serialu "Allo, allo!" przez kilka odcinków kelnerka była przekonana, że jest w ciąży, a potem przyszedł lekarz i powiedział, że to była pomyłka, ponieważ żaba przeskoczyła do innego słoika...
Zatem tego, no... nawet testy laboratoryjne się mogą pomylić, nieprawdaż? Jak betka wyjdzie poniżej 0,1, to ciągle jeszcze możesz być w ciąży!
PS. To, że ktoś nie ogarnia podstawowych zasad matematyki nijak go humanistą nie czyni. Czyni go tylko matematycznym imbecylemlady kiara, momo1009, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:
Myślę, że skoro najczęściej przy wielu objawach ciążowych ciąży jednak nie ma, to jeśli tym razem objawów brak, to większe prawdopodobieństwo, że jest Fasol.
=====
Tak do wiadomości (jakby kogoś interesowało) - Poprawiłam swoją wcześniejszą wiadomość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:49
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi wrote:Aż mi się przypomniało nagle, jak w serialu "Allo, allo!" przez kilka odcinków kelnerka była przekonana, że jest w ciąży, a potem przyszedł lekarz i powiedział, że to była pomyłka, ponieważ żaba przeskoczyła do innego słoika...
Co ma żaba do słoika?Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Mehehehehehehe
Myślę, że tak długo jak nie jesteś pewna, że w ciąży nie jesteś to możesz być w ciąży. Albo coś w ten deseń- wybaczcie jeśli to zbyt zamotane jestem w trakcie terapii endometrium- solidnymi dawkami wina.Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Pojęcia nie mam. Mniemam, że miał to być rodzaj testu ciążowego
A już myślałam, że mam jakieś ciężkie kapowanie o tej porze, a przecież humanistką nie jestem.
Ścisłowcem też nie.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Zwei - temat dla Ciebie:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ciaza-bez-kompletnie-zadnych-objawow,6905.html
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zuzzi wrote:Pojęcia nie mam. Mniemam, że miał to być rodzaj testu ciążowego
Tu jest piękny artykuł o tym, co robiono przed erą pasków do obszczywania i usg. O żabach też jest
http://joemonster.org/art/22281
Emma80 wrote:Zwei - temat dla Ciebie:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ciaza-bez-kompletnie-zadnych-objawow,6905.html
Ach! Może jednak to ciąża!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 00:29
-
zuzzi wrote:Aż mi się przypomniało nagle, jak w serialu "Allo, allo!" przez kilka odcinków kelnerka była przekonana, że jest w ciąży, a potem przyszedł lekarz i powiedział, że to była pomyłka, ponieważ żaba przeskoczyła do innego słoika...
Zatem tego, no... nawet testy laboratoryjne się mogą pomylić, nieprawdaż? Jak betka wyjdzie poniżej 0,1, to ciągle jeszcze możesz być w ciąży!
PS. To, że ktoś nie ogarnia podstawowych zasad matematyki nijak go humanistą nie czyni. Czyni go tylko matematycznym imbecylem
Amen, nie wiem skąd to sie bierze - nie umiem liczyć = jestem humanista. Fuck, chyba wszystkiego można sie nauczyć. A jak zobaczyłam to skomplikowane całkowanie ( Cha cha, czy 0,8 jest mniejsze, bo przecież 14 jest większe niż 8, to oniemiałam;)). Btw nie jestem humanista, czyli jestem mega mózgiem ścisłym... albo jestem w ciazy...
PS nie uprawiam seksu, ale bolą mnie cycki, czy moge być w ciazy???
-
nick nieaktualny
-
Zwei, a jednak coś robili tym żabom!
Od teraz będę szczac na zboze. Jakie to symboliczne. Kiełkujące nowe życie...
I załoze wątek: moje zboże nie zakiełkowało w 5DPO, ale po tygodniu zaczelo gnić. Czy mogę być w ciąży?Mona_M, momo1009, Izoleccc, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:
PS nie uprawiam seksu, ale bolą mnie cycki, czy moge być w ciazy???
A chodzisz na basen? Może jakiś wpłynął... zawieruszony.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
"Do czasu jego wynalezienia [testu ciążowego] najskuteczniejszym sposobem stwierdzenia ciąży było po prostu poczekać i zobaczyć."
To chyba najskuteczniejszy sposób i dziś.
Tylko do niektórych jednostek to nie dociera i robią już testy jak jeszcze plemnior dopiero pędzi do jajca.lady kiara, Mona_M, Blondik, Mimbla lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
lauda. wrote:Zuzzi, no jak zaczęło gnić, to ciąża raczeeeej nieee... Gnicie to jednoznaczny wynik na nadejście przypływu morza czerwonego...********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Summerka wrote:Nigdy nie wiadomo...kiedyś oglądałam program o babę, która miała 76 lat! Zaczął ja bolec brzuch, poszła po jakimś czasie do lekarza i uwaga...,miała w sobie zmumifikowane dziecko!!!
I chyba okazało się, że to nie jej, tylko jej bliźniak.
Słyszałam o takich przypadkach.
Ale to mogła być po prostu obumarła ciąża, którą ponosiła przez jakiś dłuższy czas.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...