Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ikusia1221 wrote:hmmm ja od 3 lat jak znam mojego skarba torobimy to bez zabezpieczeń i zawsze powtarzałam sobie że jak zajdę w ciążę tosobie poradze... Staram się tak na maksa od wakacji a tak na luzie 3 lata... Ciężko jest i mam duże problemy bo za mną 3 poronienia, cykle nieregularne i do tego cysta na 4 cm, ale się nie poddaję
Życzę powodzenia kochane
Sliczny psiaczek w Twoim avatarku! -
XxMoniaXx wrote:właśnie sie dowiedziałam ze moja koleżanka z byłej klasy urodziła bliźniaki.. nie mam słów .. ciesze sie ale też mi cholernie smutno..
santoocha, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:od myszki komputerowej dodam, żeby nie było nieporozumień, bo zaraz mi dorobicie teorię o jaką myszkę i jakiego kotka chodzi
nono
idę się regenerować do łóżkaFidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Cholera przeciez to były bliźniaki Santoochy...niech oddaje jedza !!!!))
Dziś nawet szwagierka pytała mnie czy już autko ochrzczone
Ołki dołki, spadam trenować :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 23:19
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:od myszki komputerowej dodam, żeby nie było nieporozumień, bo zaraz mi dorobicie teorię o jaką myszkę i jakiego kotka chodzi
nono
idę się regenerować do łóżka
Santoocha zmykaj sie seksic!santoocha, Fidelissa, Kaśka28, Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Dobra piękne, ja lecę do łóżeczka, bo płodne się zaczęły.
Dziś mój pierwszy raz z żelem conceive plus.
Do jutra! :*
Dobranoc :* Upojnej nocy
Burszytnka od myszki ?? osz ty zboczuszku
hahah właśnie przeczytałam co napisałaś u góryWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 23:21
Bursztynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny