Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale co obstawiam? bo coś mi umknęło - nadmiar prawa mi szkodzi
ja mam wg OM 5 października ale 1 marca to się pewnie zmieni bo z usg chyba młodsza wychodziła ostatnio ta ciąża[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
postawię na 7 bo to szczęśliwa liczba dla mnie więc mam nadzieję, że szczęście będzie też dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 23:44
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Nie wchodze ostatnio na forum bo pada mi na psyche,tak tylko wpadlam na chwile zeby Wam napisac. Bylam z wynikiem prl u gina i mowil,ze wynik dobry(dodam,ze w grudniu ponad norme mialam ,a po obciazeniu 11 razy wyzsza,a teraz tak spadla ,ze mam ponizej normy,ale po obciazeniu nie robilam),ale bromek dalej brac tak jak bralam ,na usg mialam pecherzyk 18mm w pr jajniku,wiec zalecil mi wspolzyc od niedzieli do srody,w czwartek rano na usg zeby zobaczyc czy pecherzyk peknie i mowil ,ze dopomoze mi zajsc...ale co mial na mysli...sama nie wiemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyalka89 wrote:Hej. Nie wchodze ostatnio na forum bo pada mi na psyche,tak tylko wpadlam na chwile zeby Wam napisac. Bylam z wynikiem prl u gina i mowil,ze wynik dobry(dodam,ze w grudniu ponad norme mialam ,a po obciazeniu 11 razy wyzsza,a teraz tak spadla ,ze mam ponizej normy,ale po obciazeniu nie robilam),ale bromek dalej brac tak jak bralam ,na usg mialam pecherzyk 18mm w pr jajniku,wiec zalecil mi wspolzyc od niedzieli do srody,w czwartek rano na usg zeby zobaczyc czy pecherzyk peknie i mowil ,ze dopomoze mi zajsc...ale co mial na mysli...sama nie wiem
alka89 lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Moj przyjedzie z delegacj jutro,ale moze zostac tylko na niedziele i ponioedzialek,wiec lipa
alka89 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150