Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Ja tam nikogo nie osadzam,ale tak zapytam,jestes pewna ,ze czas na dziecko juz teraz? Roznie to w zyciu bywa..
-
Ikusia1221 wrote:tak ja mam 17 lat w maju kończę 18 a w ośrodku jestem prawie rok i będę tam siedzieć do 1 lipca do egzaminów
aha,to wylecz sie do konca,na dziecko przyjdzie czas bo to nie tak latwo,trzeba cos zapewnic dzieciatku,aby mialo lepiej niz my,dom,pelna rodzina......powodzeniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyZ. wrote:Udało mi się Was doczytać ale już większość poszła... mój już też śpi a ja sobie podczytuje z telefonu. Strasznie dziś smutne tematy poruszalyscie. Bardzo Wam wspolczuje strat bliskich osob. Silne z Was babki.
-
Z. wrote:Udało mi się Was doczytać ale już większość poszła... mój już też śpi a ja sobie podczytuje z telefonu. Strasznie dziś smutne tematy poruszalyscie. Bardzo Wam wspolczuje strat bliskich osob. Silne z Was babki.
Hej.Ja niestety musze spadac bo wrocilamm niedawno z pracy,a rano wstajeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyalka89 wrote:aha,to wylecz sie do konca,na dziecko przyjdzie czas bo to nie tak latwo,trzeba cos zapewnic dzieciatku,aby mialo lepiej niz my,dom,pelna rodzina......powodzenia
Przepraszam że tak to ujmę w słowa ale często tak młoda osoba jak np. ja potrafi lepiej wychować dziecko i dać więcej miłości i ciepła rodzinnego niż osoby ciut starsze... -
nick nieaktualny
-
Mhm. Dziękuję za odpowiedź. Skoro ucieklas to pewnie miałaś ku temu powody. Zwykle osoby z domów dysfunkcyjnych dojrzewają szybciej i dlatego może obudzil sie w tobie instynkt macierzynski. Nie moge oceniac twojego wyboru bo cię nie znam i sama wiesz co dla ciebie dobre. Ale masz jeszcze przed soba kilka pięknych lat ktore mogłabyś spędzić beztrosko. Dziecko to odpowiedzialnosc i wydatek. Jak będziesz miec malenstwo nie będziesz miec czasu pracowac. Czy jestes tez pewna swojego faceta? Czy on jest odpowiedzialny tak jak ty? Czy nie zostawi cie? Mam nadzieję ze twoja decyzja jest przemyslana mocno bo to decyzja na cale życie. Jesli rozwazlas wszystko dobrze to zycze ci zielonej kropki
Mam nadzieje ze jestes wyjatkiem od reguly. Bo jak patrzy sie na twoich rówieśników to wlos sie jeży na glowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 00:52
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyWiem oczym mówisz Jestem pewna za mojego miśka w lipcu bierzemy ślub i wiem że wszystko będzie dobrze I to jest prawda że przez to co się w domu działo ja nie mam ochoty się wyszaleć musiałam szybko dorosnąć... I wiem że poradze sobie z bobaskiem wiem że to jest duży wydatek ale też inwestycja i malutki skarb
I wiem że jestem w stanie dać temu dziecku wszystko co potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 00:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny