Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:to powiedz ze to nagla sprawa ze boli albo idz do szpitala niech cie przebadaja...
Otóż to, zawsze mają luki na takie przypadki
Ikusia1221 wrote:Dzięki.. Tak się troche boje ;/
Nie masz się czego bać masz młody organizm więc poradzi sobie ze wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 09:43
-
Lena87 wrote:Raczej nie nastawiam się na ten miesiąc, od 18 dnia muszę znowu duphaston brać .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana nie chce cie urazic ale moze twoj organizm jeszcze nie jest na to gotowy...moze psychicznie dojrzalas do decyzji o dziecku ale organizm sie moze jeszcze na to tak do konca nie przygotowal...myslalas o czyms takim?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyIkusia1221 wrote:Znając życie jak mnie coś dopada to mam coraz większe trudności z zajściem... ostatnio jak się tak panicznie bałam to poroniłam ;/ dlatego boję się szpitali...
Przestań się nakręcać bo to Ci nic nie da ..
Też boję się szpitali a szczególnie jednego, gdzie musiałam patrzeć jak brat odchodzi, w którym poroniłam ..
Takie nastawienie w niczym Ci nie pomoże .. !! ..
Wypinaj tyłek i skopie Ci dupsko !! bo jestem starsza i mogę ..Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczyny ja tez jestem ale mam pracowity dzien wiec tez bede z doskoku:D milego dnia wszytkim i sloneczka na dworze ja mam otwarte okna w mieszkaniu i slysze jak ptaszki spiewaja normalnie az sie chce zyc chociaz sloneczka niema i mokro ale te trele no uwielbiam:D
Dzieńdobry. Ręka mi odpoczęła w nocy
Kaśka ja z testowaniem nie czekam do marca mam jeszcze 8 testów hcg allegrowych więc będę sikać ile wlezie.
Macierzanka jakbyś mnie uaktualniła na 27.02 to byłabym wdzięczna.Lena87, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Kaśka zabrałaś mi sobotnie słoneczko :p u mnie ponuro i ptaszki po cichutku ćwierkają.
Kaśka ja z testowaniem nie czekam do marca mam jeszcze 8 testów hcg allegrowych więc będę sikać ile wlezie.
Macierzanka jakbyś mnie uaktualniła na 27.02 to byłabym wdzięczna.
Hej Kochana ..
ale piękna temperaturka !! .. -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana nie chce cie urazic ale moze twoj organizm jeszcze nie jest na to gotowy...moze psychicznie dojrzalas do decyzji o dziecku ale organizm sie moze jeszcze na to tak do konca nie przygotowal...myslalas o czyms takim?
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Przestań się nakręcać bo to Ci nic nie da ..
Też boję się szpitali a szczególnie jednego, gdzie musiałam patrzeć jak brat odchodzi, w którym poroniłam ..
Takie nastawienie w niczym Ci nie pomoże .. !! ..
Wypinaj tyłek i skopie Ci dupsko !! bo jestem starsza i mogę .. -
Bursztynka wrote:Kaśka zabrałaś mi sobotnie słoneczko :p u mnie ponuro i ptaszki po cichutku ćwierkają.
Macierzanka jakbyś mnie uaktualniła na 27.02 to byłabym wdzięczna.Lena87, Nati89 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ikusia1221 wrote:Myślałam i lekarze nie mieli przeciwwskazań...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIkusia1221 wrote:Dziękuję za pocieszenie
Głowa do Góry .. w końcu Ci się uda i będziesz mogła się cieszyć każdą daną Wam chwilą ..
Nie jesteś tutaj sama z tym wszystkim ..
Każda ma jakiś problem i przychodzi tutaj
I nie jedna Cię tu postawi do pionu
A jak będzie taka potrzeba to i zajadę do tego bielska i osobiście Ci nakopię !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Głowa do Góry .. w końcu Ci się uda i będziesz mogła się cieszyć każdą daną Wam chwilą ..
Nie jesteś tutaj sama z tym wszystkim ..
Każda ma jakiś problem i przychodzi tutaj
I nie jedna Cię tu postawi do pionu
A jak będzie taka potrzeba to i zajadę do tego bielska i osobiście Ci nakopię !! -
nick nieaktualny