Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja tez jestem ale mam pracowity dzien wiec tez bede z doskoku:D milego dnia wszytkim i sloneczka na dworze ja mam otwarte okna w mieszkaniu i slysze jak ptaszki spiewaja normalnie az sie chce zyc chociaz sloneczka niema i mokro ale te trele no uwielbiam:D
Lena87, Ania07, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hej dziewczyny ja tez jestem ale mam pracowity dzien wiec tez bede z doskoku:D milego dnia wszytkim i sloneczka na dworze ja mam otwarte okna w mieszkaniu i slysze jak ptaszki spiewaja normalnie az sie chce zyc chociaz sloneczka niema i mokro ale te trele no uwielbiam:D
Hej Kochana ale optymizm od Ciebie bije -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:No ja się męczę z bólami @ .. na szczęście są do zniesienia ..
Strasznie jestem zdziwiona, że to tylko tak bo zawsze mam takie bóle jak by ktoś tępym narzędziem rozrywał mi wnętrzności, zwijam się z bólu nie możliwie.
Lena to mam nadzieje ze jesli sam cykl zaczął sie inaczej niz zwykle to inaczej sie skonczy - fasolinka
Ja mam dzis zabiegany dzień wiec zycze Wam milego dzionka i leceLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ikusia1221 wrote:tylko podejrzewamże gdyby to była cysta to by bolało...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ikusia1221 wrote:Nie mam zbytnio takich możliwości dzwoniłam to nie mogą mnie zarejstrować bo nie ma miejsca...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Lena to mam nadzieje ze jesli sam cykl zaczął sie inaczej niz zwykle to inaczej sie skonczy - fasolinka
Ja mam dzis zabiegany dzień wiec zycze Wam milego dzionka i lece
Raczej nie nastawiam się na ten miesiąc, od 18 dnia muszę znowu duphaston brać .