Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpadłam się przywitać
Wyspałam się i mam pełno energii dzisiaj pogoda nawet ładna, słońca nie ma, ale czuć już wiosnę. Nawet pod domem rosną żonkile
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć możnaLena87, Ikusia1221, Driada0102, Macierzanka:), dżona, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ikusia1221 wrote:to nie wiem bo raz mam L raz XL a raz się nawet zdażyło 2Xl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 10:21
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Wpadłam się przywitać
Wyspałam się i mam pełno energii dzisiaj pogoda nawet ładna, słońca nie ma, ale czuć już wiosnę. Nawet pod domem rosną żonkile
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć można -
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć możnaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Wpadłam się przywitać
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć można
@ się wystraszy temperaturki i ucieknie ..
Dobrze, że za marzenia nie zamykają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Wpadłam się przywitać
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć możnaAnia07 lubi tę wiadomość
-
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć możnaAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa no i tak w ogóle to życzę Wam Kochane miłego weekendu
Jak tam nasze mamusie się czują? Ewelinka, Misty, Malinowa, Kasiula?
Żaba dalej bez kompa?
Bursztynka i Landryneczka kurujecie się?
Przedszkolanka co u Was..?
Wszystkim nowym staraczkom życzę powodzenia w staraniachWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 10:25
przedszkolanka:), Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Ania, ja dzisiaj czuje się ok i mam dużo energii wiec będzie wir porządkowania w szafkach
Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️