Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam cykle 30 dniowe wiec wypadaloby 29 lutego ale ze takiego dnia niema...a ovu nic mi nie przesuwa bo ja nie mam abonamentu takze kieruje sie tym ze zawsze mialam regularne cykle no oprocz tego ostatniego mam nadzienje ze wszytko wroci do normy i jak mam dostac ja 1 marca to niech i tak bedzie:DBursztynka wrote:kaśka, przesunęło ci na wykresie termin @ czy od początku miałaś na marzec?
no tylko ja muszę wstać od kompa
żeby zacząć porządkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 11:02
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
aha, bo faktycznie jeśli ovu jest później niż standardowy 14dc to cykl się wydłuża bo @ ma być teoretycznie 14 dpo i dlatego też zaleca się sikać 14 dpo albo w dniu spodziewanej @
u nas ovu było 16dc więc @ powinna być 30dc
dobra, jadę z tymi porządkami, bo zaczynam za dużo główkować
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Kochana my ovu mialysmy ty w 19dc a ja w 18 z tego co widac na wykresach obie jednak w niedziele ja zaczelam cykl jeden dzien pozniej:D ty dostalas@ 29stycznia ja 30...ale prawie w tym samym dniu jestesmy a ja zawsze mialam 30 cykl wic mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie no chyba ze na 9 msc ktos u mnie zagosci ale narazie jestem nastawiona ze 99% nam teraz sie nie udalo ale jest ok nie zalamuje sieBursztynka wrote:aha, bo faktycznie jeśli ovu jest później niż standardowy 14dc to cykl się wydłuża bo @ ma być teoretycznie 14 dpo i dlatego też zaleca się sikać 14 dpo albo w dniu spodziewanej @
u nas ovu było 16dc więc @ powinna być 30dc
dobra, jadę z tymi porządkami, bo zaczynam za dużo główkować
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Hejo!
A mojego mężulka bolał wczoraj brzuch. Czekałam na niego w łóżku, naga, zalana żelem, a go nie ma. Przyczłapał po pół godzinie i mówi, że go brzuch boli i ma biegunkę. Przytuliłam się do niego i mówię dobitnie: SZKODA....
Nie trzeba było nawet prosić. Z tym że ja odwaliłam całą robotę, bo on leżał na plecach i bał się ruszać.
Dziś zdrów jak ryba, podziałał okład z młodych piersi
Bursztynka, Nati89, Fidelissa, Lena87, Ania07, Driada0102, Macierzanka:), dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Buhahaha ty jestes dobra kochana no drugiej takiej wariatki chyba nie znamsantoocha wrote:Hejo!
A mojego mężulka bolał wczoraj brzuch. Czekałam na niego w łóżku, naga, zalana żelem, a go nie ma. Przyczłapał po pół godzinie i mówi, że go brzuch boli i ma biegunkę. Przytuliłam się do niego i mówię dobitnie: SZKODA....
Nie trzeba było nawet prosić. Z tym że ja odwaliłam całą robotę, bo on leżał na plecach i bał się ruszać.
santoocha lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Dobra dobra, lepsze to są moje sny.
Dziś mi się śniło, że miałam lesbijskie stosunki z moją koleżanką (dzieciatą mężatką), a wczoraj że mój mąż zdradzał mnie przy mnie z dziewczyną, która pracuje w konkurencyjnym gabinetem, a której na oczy nie widziałam.
Chyba już czas na wizytę u psychiatry...
Dumam nad przystawkami, mamy wieczorem gości..
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
dr kaśka slucha takze nawijaj diagnoze wystawie:Dsantoocha wrote:Dobra dobra, lepsze to są moje sny.
Dziś mi się śniło, że miałam lesbijskie stosunki z moją koleżanką (dzieciatą mężatką), a wczoraj że mój mąż zdradzał mnie przy mnie z dziewczyną, która pracuje w konkurencyjnym gabinetem, a której na oczy nie widziałam.
Chyba już czas na wizytę u psychiatry...
Dumam nad przystawkami, mamy wieczorem gości..
Ja tez bede miala gosci i bede robila tortille uwielbiam i tego mi lekarz nie zakazal w koncu to warzywa w srodku heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 11:28
Bursztynka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Dobra dziewczynki spadam na zakupy bede wieczorem nie wiem o ktorej goscie sie zbiora ale ze przyjadas z zaproszeniem na slub to pewnie az tak dlugo nie posiedza niestety
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Tortille jadłam wczoraj u szwagierki. Z tuńczykiem, czerwoną fasolą, papryką i ogórkiem z sosem czosnkowym.
Ja myślę o śliwkach suszonych zawiniętych w boczek i podpieczonych, kulkach serowych w przyprawach, sałatkę zrobię chyba z rukoli i granata. -
oooooo fuuuuuuuuuu jakie nie dobre....a gdzie mieszkasz??santoocha wrote:Tortille jadłam wczoraj u szwagierki. Z tuńczykiem, czerwoną fasolą, papryką i ogórkiem z sosem czosnkowym.
Ja myślę o śliwkach suszonych zawiniętych w boczek i podpieczonych, kulkach serowych w przyprawach, sałatkę zrobię chyba z rukoli i granata.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
U mnie podobnie tylko rano:))santoocha wrote:Hejo!
-
nick nieaktualny
-
A, zapomniałabym!
Dzięki że we mnie wierzycie
Też mam nadzieję być w marcu zielona, staram się wyluzować, na razie chyba się udaje.
Ja obstawiam 5 zielonych kropek w marcu, oczywiście z obecnych w naszym wątku. + 2 świeżynki które dołączą w trakcie marca.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
hej widzę,że dziś gościnnie
my też dziś wieczorkiem mamy gości
i chyba zrobię parówki w cieście francuskim i jakąś sałatkę ale nie wiem jaką i jajka faszerowane i jszcze może coś mi wpadnie do głowy
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:hej widzę,że dziś gościnnie
my też dziś wieczorkiem mamy gości
i chyba zrobię parówki w cieście francuskim i jakąś sałatkę ale nie wiem jaką i jajka faszerowane i jszcze może coś mi wpadnie do głowy 
Ostatnio próbowałam zrobić z Tomkiem te parówki .. wyszły Nam okropne !!
Ja jutro mam gości