Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, żyję i mam się dobrze tęsknię za Wami i w miare możliwości tu zaglądam i trochę czytam. Po weekendzie powinnam się już tu zakotwiczyc. Mam nadzieje, ze uda mi się zreanimowac kompa. Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieje, ze jak zagladne do pamiętnika Macierzanki to zobaczę piękne serduszka Buziaki! :-*
Macierzanka:), Lena87, santoocha, Fidelissa, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ostatnio próbowałam zrobić z Tomkiem te parówki .. wyszły Nam okropne !!
Ja jutro mam gości
Widzę gościnny weekend:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Hej kochane!
Juz mi się za wami tak tęskniło.
Ja się dziś czuje fatalnie, jest mi nie dobrze, słabo i na nic nie mam ochoty jeść. Siusiam co pół godz i do tego jeszcze jeść mi się chcę bez przerwy.
Hej Kochana robiłaś znowu test ?
Witaj Macierzanko :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:40
-
Cześć Kochane! Troche nadrobiłam
Co u Was? Nie miałam wczoraj siły nawet na odpalenie kompa, zasnęłam w zbroi wieczorem. Krótki sen i 5 godzin za kółkiem dodatkowo. Dziś zaspałam na mierzenie tempki i nie wiem czy pisać tę co zmierzyłam.
Jak chceie jakiejś aktualizacji na liście, to piszcie proso do pamiętnika, bo tu mogę coś pominąć czasem choć mi się (chyba) nie zdarzyło
Lili, przepisałam. Przykro mi, ale jest zawsze nadzieja na nowy cykl.
Czarna, owulka mogła być u Ciebie 18-20dc. obrze, że przycisnęłaś mężusia
Ewelina, a jak dziś Twoje oczy? Ja dziś już wyspana Trzeba kontynuować staranka.
Kasiu, to chyba fajny lekarz. To była pierwsza wizyta?
Ania, juz po owulce, teraz czekamy na efekty.
Jak tam Laura?
Przedszkolanka, wyrazy współczucia!
Sara, GRATULUJĘ!
Misty, dzięki za serducha!
Malinowa, obstawiam bardzo mądre dziecko
Driada, To samo
Im gotsze samopoczucie, tym dziecko zdrowsze... ponoć
Landryneczka, zdrówka!
Laura, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Może i My coś zrobiliśmy źle , były okropne !!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Tak tak zrobiłam, aż 2 dodatkowo.
Mój jak zobaczył elektryczny to wieczorem się przyznał, że prawię się popłakał
Ja gości miałam wczoraj. Pierwsza tura od 17-18;30 i druga od 19.
Jeszcze im nie powiedzieliśmy. W pracy zgłaszam w poniedziałek. Pierwszą wizytę mam 6 marca u położnej.
Chcę lecieć do Polski na badania 12 marca już powinno być serduszkoLena87, Lili266, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Tak tak zrobiłam, aż 2 dodatkowo.
Mój jak zobaczył elektryczny to wieczorem się przyznał, że prawię się popłakał
Ja gości miałam wczoraj. Pierwsza tura od 17-18;30 i druga od 19.
Jeszcze im nie powiedzieliśmy. W pracy zgłaszam w poniedziałek. Pierwszą wizytę mam 6 marca u położnej.
Chcę lecieć do Polski na badania 12 marca już powinno być serduszko
Pięknie .. więc oficjalnie GratulujęDriada0102, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:dr kaśka slucha takze nawijaj diagnoze wystawie:D
Ja tez bede miala gosci i bede robila tortille uwielbiam i tego mi lekarz nie zakazal w koncu to warzywa w srodku hehe
Kaśka no jedziemy równo jak choleraDriada0102, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dziewczynki, żyję i mam się dobrze tęsknię za Wami i w miare możliwości tu zaglądam i trochę czytam. Po weekendzie powinnam się już tu zakotwiczyc. Mam nadzieje, ze uda mi się zreanimowac kompa. Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieje, ze jak zagladne do pamiętnika Macierzanki to zobaczę piękne serduszka Buziaki! :-*
-
Driada0102 wrote:http://zapodaj.net/9040d64d21354.jpg.html
http://zapodaj.net/d7e846759363d.jpg.html
Gratuluję serdecznie !!!
Ale wiesz co Ci powiem, że to nie misio jest
na moje oko ma za dużo łap na dole, to jakaś ośmiorniczka jest
-oryginalnie- -
Bursztynka wrote:Gratuluję serdecznie !!!
Ale wiesz co Ci powiem, że to nie misio jest
na moje oko ma za dużo łap na dole, to jakaś ośmiorniczka jest
-oryginalnie-XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:No taka słodka, mówię, że na dziewczynkę, a mój, że nie bo to dla mnie i będzie chłopczyk ;p
zwłaszcza, że ośmiornica to jest czyli żeńska a nie ośmiornic męski:DMacierzanka:), dżona lubią tę wiadomość