Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie bardzo zrozumiałam pytanie Paticzka.
Ok. 14dc. może być ból owulacyjny, oczywiście w zależności od długości cyklu.
U niektórych dziewczyn jest to bardziej u innych mniej bolesne.
A do dwóch dni pytasz czy będziesz mieć @ ? -
No to może dzidzia się zagnieżdża i dlatego masz te bóle. Jeżeli za dwa dni masz termin @ to może wytrzymaj jeszcze i zrób test.
Życzę żeby był pozytywny! A jakby był negatywny, a bóle by nie przechodziły to wtedy idź do lekarza! Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Driada, pewnie że jesteś! iron woman
Laura, no to powodzenia w owm cyklu! Kwiecień jest fajny, ale w marcu też nie brzydko Wtedy sie wiosna zaczyna
Ewelina, ja to już sama nie wiem jak to z tym bzykankiem w fl jest.
Sama się zastanawiałam.
Mówi się, żeby zaprzestać, żeby nie doprowadzać do mikroskurczy, no ale przykładowo, moje koleżanki, które wpadły za młodu, to się kochały bez opamiętania, nie wiedząc, że są w ciąży i dzieci mająLaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Driada, pewnie że jesteś! iron woman
Laura, no to powodzenia w owm cyklu! Kwiecień jest fajny, ale w marcu też nie brzydko Wtedy sie wiosna zaczyna
Ewelina, ja to już sama nie wiem jak to z tym bzykankiem w fl jest.
Sama się zastanawiałam.
Mówi się, żeby zaprzestać, żeby nie doprowadzać do mikroskurczy, no ale przykładowo, moje koleżanki, które wpadły za młodu, to się kochały bez opamiętania, nie wiedząc, że są w ciąży i dzieci mająMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinko, u mnie OK. Realizuję plan Mam jeszcze porządki do dokończenia i będziemy pewnie miec na wieczór jakis seans filmowy.
Tak Laura, wiosna ma być zielonaLaura, Ewelina23 lubią tę wiadomość