Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Część Kochane
Cieszę się,że Laura tak pozytywnie podchodzisz ja też mam nadzieję,że niedługo zazieleni się trawa i nasze wykresy mój mąż teraz obiecał,że nie będzie pił piwka, dzisiaj tych sztucznych soków w sklepie nie wziął,więc też się angażuje
przed nami ciężki tydzień bo w czwartek prawdopodobnie jedziemy na pogrzeb i teraz głównym tematem w domu to jest,ale życie toczy się dalej więc później zaczynamy działaniaFidelissa lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Wpadłam się przywitać
Wyspałam się i mam pełno energii dzisiaj pogoda nawet ładna, słońca nie ma, ale czuć już wiosnę. Nawet pod domem rosną żonkile
Tempka dzisiaj w górę, @ powinna być jutro, ale jej nie będzie. Czekam do środy i może jednak zdecyduję się zatestować. Fajnie by było ujrzeć 2 krechy przed wyjazdem do PL. Zrobiłabym moim rodzicom niespodziankę i prezent w postaci bucików albo śpioszków hehe tak wiem pomarzyć możnaAnia07 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dziewczynki, żyję i mam się dobrze tęsknię za Wami i w miare możliwości tu zaglądam i trochę czytam. Po weekendzie powinnam się już tu zakotwiczyc. Mam nadzieje, ze uda mi się zreanimowac kompa. Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieje, ze jak zagladne do pamiętnika Macierzanki to zobaczę piękne serduszka Buziaki! :-*