Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Bursztynka lepiej sie juz czujesz?
Jak nie jem to ok, jak coś zjem to mi wszystko po brzuchu jeździ. Właśnie niedawno jedliśmy tortille i teraz znowu mnie boli brzuch i zapijam herbatką.
Nie wiem o co kaman z tym moim brzucholem.
PS. nadgarstek na razie ok. Ale przez cały dzień nie siedziałam przy lapku.
No i zrobiłam porządki w szafkach w kuchni i w sypialni. Jestem z siebie dumna.Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa zerknij na mój wykres, ja tez miałam dwa razy pod rząd pozytywny i natężenia były identyczne. Na początku w 17dc wydawało mi się że kreski na teście są grube, ale w 18dc była kreska jeszcze bardziej mocna i w 18dc identyko. Natomiast już 19dc już mniej intensywna. Natomiast jajniki i ból w podbrzuszu czułam 18dc popołudniu. Obstawiam, że miałam owulkę między 18 a 19dc.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Fidelissa zerknij na mój wykres, ja tez miałam dwa razy pod rząd pozytywny i natężenia były identyczne. Na początku w 17dc wydawało mi się że kreski na teście są grube, ale w 18dc była kreska jeszcze bardziej mocna i w 18dc identyko. Natomiast już 19dc już mniej intensywna. Natomiast jajniki i ból w podbrzuszu czułam 18dc popołudniu. Obstawiam, że miałam owulkę między 18 a 19dc.
Ja wczoraj miałam obie identyczne. Dzis lewa jest grubsza:))
-
Fidelissa wrote:Ok zerkam.
Ja wczoraj miałam obie identyczne. Dzis lewa jest grubsza:))
To jeśli jest między nimi różnica to pozytywny jest tylko dzisiejszy, ten mocniejszy. Więc moim zdaniem owulka będzie dziś w nocy albo jutro do wieczora (do 36h) -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:To jeśli jest między nimi różnica to pozytywny jest tylko dzisiejszy, ten mocniejszy. Więc moim zdaniem owulka będzie dziś w nocy albo jutro do wieczora (do 36h)