Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikusia1221 wrote:Że on nie wie skąd się to wzieło albo przemęczenie albo pękła cysta albo mój organizm tak zadziałał bo wywołałam okres luteiną tydzień temu...
Moje Panie uciekam. Miłego wieczoru:)) -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ikusia, czy ja dobrze widzę? w uwagach na wykresie masz że zaczęłaś brać anty 1 dc a skończyłaś w 4 dc ?
-
no to proste - masz @ z odstawienia tabletek - to normalne, a zarazem oczywiste!!! jak przestajesz brać anty to masz @ za kilka dni.
Czy ten nowy lekarz kazał Ci odstawić tak o w środku brania opakowania??? musiał być jakiś poważny powód, że nie kazał Ci łykać opakowania do końca.
No teraz niestety trochę sobie namajtałaś w cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 20:40
-
No i teraz tak - Pierwsze krwawienie po odstawieniu tabletki jest krwawieniem z odstawienia. Pierwsza prawdziwa miesiączka zaczyna się dopiero następnym razem i niestety może przyjść dużo później. Max powinno się czekać do 60 dni i wtedy to już do gina po coś na wywołanie.
No oby Ci dziewczyno takie nagłe odstawienie mocno nie namieszało. -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:no to proste - masz @ z odstawienia tabletek - to normalne, a zarazem oczywiste!!! jak przestajesz brać anty to masz @ za kilka dni.
Czy ten nowy lekarz kazał Ci odstawić tak o w środku brania opakowania??? musiał być jakiś poważny powód, że nie kazał Ci łykać opakowania do końca.
No teraz niestety trochę sobie namajtałaś w cyklu -
nick nieaktualnyWitam wszystkich wieczorową porą
My już po urodzinkach teścia. Odpoczywamy w domu po pracowitym dniu.
Ale mnie dzisiaj jajnik zakuł masakra normalnie, a jeszcze w pachwinie tak ciągnęło dziwnie. Aż się w pół zgięłam. W dodatku od wczoraj zawroty głowy, nie wiem od czego. Nie mogę głowy pochylać w dół, bo helikopter mam
Myślałam, że jak poleżę to przejdzie, a tu zonk .. i zimnoooo mi ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 20:55
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Czyli jeśli wczoraj był plus i dzisiaj to ovu moze byc dzisiaj lub jutro? Dobrze rozumiem?
Owulka może być nawet do trzech dni później (jedna dziewczyna tak miała, potwierdzone monitoringiem).
Ja zawsze robię więcej testów owu z ciekawości po prostu.
Pytałam giina co to oznacza, że tyle dodatnich.. Więc albo poziom LH wolniej spada po owulce (bo po owulce opada) albo czasem mógł pęcherzyk nie pęknąć -
Bursztynka wrote:Fidelissa zerknij na mój wykres, ja tez miałam dwa razy pod rząd pozytywny i natężenia były identyczne. Na początku w 17dc wydawało mi się że kreski na teście są grube, ale w 18dc była kreska jeszcze bardziej mocna i w 18dc identyko. Natomiast już 19dc już mniej intensywna. Natomiast jajniki i ból w podbrzuszu czułam 18dc popołudniu. Obstawiam, że miałam owulkę między 18 a 19dc.
-
Laura wrote:
aa i hej dziewczynkiLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dobry wieczor!
Melduje sie grzecznie po calym dniu bez forum
Dzien mocno zajety, rano zakupki na flohmarkt, pozniej wyjazd do Holandii, trafilismy na jakies parady
Ale zakupilismy ulubione perfumki wreszcie!
Teraz skonczylam robic lazanki, bo moj maz uwielbia. Bede miala z glowy obiad na 2dni
Jak zyjecie?? -
nick nieaktualny