Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:hej Misty - mój też uwielbia łazany i zawsze mi się zrobi tyle że się ledwo w największym garnku mieszczą i tak jemy je i jemy
Mam to samo
Cala kuchenke zachlastalam kapusta i makaronem, bo mi sie w wielkim gasiorze nie mieszcza. Ja tez kocham lazanki -
Misty87 wrote:Mam to samo
Cala kuchenke zachlastalam kapusta i makaronem, bo mi sie w wielkim gasiorze nie mieszcza. Ja tez kocham lazankiMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Laura, kupowalismy perfumki dla mnie i dla meza
Mam dzis lekkie brazowawe plamienie, zastanawia mnie czy to normalne, czy powinnam sie martwic..?
Z tego co widziałam na wykresach u innych dziewczyn, to pisały, że plamienia są normalne w ciąży. Jeżeli masz jakieś obawy to może skontaktuj się ze swoim ginekologiem będziesz spokojniejsza -
nick nieaktualny
-
W czwartek sie wybieram. Nie jest tego duzo, raczej to taki brazowy sluz bardzo gesty. Tez czytalam,ze moga byc plamienia, ale chcialam sie tu Was ekspertek spytac. Nic mnie nie boli, czuje sie ok...
-
Misty87 wrote:W czwartek sie wybieram. Nie jest tego duzo, raczej to taki brazowy sluz bardzo gesty. Tez czytalam,ze moga byc plamienia, ale chcialam sie tu Was ekspertek spytac. Nic mnie nie boli, czuje sie ok...
-
XxMoniaXx wrote:ja w ramach relaksu uraczyłam sie dziś szampanemDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:A jakoś mnie nie kusi testowanie. Jak @ nie przyjdzie to może w środę dopiero
Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Mam tenn sam spokoj co ty jakos zaczelam go spokojnie i mysle ze tez skoncze go spokojnie a ewentualnie testowac jakby co to bede jak @ mi sie spozni o 2-3 dni nie wczesniej ale to i tak sie zastanawiam
U mnie zawsze zakupienie testu = przyjście @ w ten dzień