Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:No to jest nas więcej
Misty jak samopoczucie dzisiaj?
A Ty jak tam?? Trzymam kochana kciuki za Ciebie!Ania07 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:są te co mają fazy nie wymagające serduszkowania
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Dziekuje, jakas taka zmieta jestem, napompowana jak balon. Teraz bylam zerknac i juz nie mam tych plamien. Nie chce sie denerwowac, mam nadzieje ze to nic takiego.
A Ty jak tam?? Trzymam kochana kciuki za Ciebie!
No to dobrze, ale jakby się nie daj Boże pojawiły to skontaktuj się z ginekologiem.
Co do balonika to oddałabym wszystko za niego
Trzymaj, trzymaj nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;*
U mnie dobrze, pomijając zawroty głowy i potworny ból zęba
-
Misty87 wrote:Laura, kupowalismy perfumki dla mnie i dla meza
Mam dzis lekkie brazowawe plamienie, zastanawia mnie czy to normalne, czy powinnam sie martwic..?
idź do lekarza... nigdy nie wiadomo co to może być - i to jak najszybciej jedź![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:idź do lekarza... nigdy nie wiadomo co to może być - i to jak najszybciej jedź!
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Jak jutro sie pojawia to zaraz dzwonie... juz sie denerwuje! tego bylo niewiele, tyle sie pocieszam.
ja tam się boję takich rzeczy i to jak najszybciej do lekarza. plamienia w ciąży nie są normalne - mogą być niegroźne ale jest to anomalia.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Misty87 wrote:Jak jutro sie pojawia to zaraz dzwonie... juz sie denerwuje! tego bylo niewiele, tyle sie pocieszam.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Malinowa Panienka wrote:ja tam się boję takich rzeczy i to jak najszybciej do lekarza. plamienia w ciąży nie są normalne - mogą być niegroźne ale jest to anomalia.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️