Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoza tym jak dostanę okres to nawet się nie będę załamywać. Początkiem kwietnia będziemy pod opieką mojego gina więc jestem dobrej myśli. Jeśli się uda w między czasie to super, jeżeli nie to może z pomocą lekarską nie nastawiam się na ten cykl i nie stresuję się. Co ma być to będzie
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
ja w poprzednim cyklu po owulce taka podeksytowana byłam swoją tempką, że prawie po nocach nie spałam, byle do rana, byle do mierzenia. I co? i nico.
Teraz moja tempka mnie nie kręci, bo wiem że taka sama była w poprzednim cyklu.
Monia, ale jesli faktycznie masz nie spać po nocach, to nie mierz. W sumie co ma być to będzie i mierzenie już nie pomoże w niczymAnia07 lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:U mnie zawsze zakupienie testu = przyjście @ w ten dzień
roczarowanie wezme na klateWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 21:31
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja sie coraz bardziej zastanawiam nad mierzeniem tempki tylko do owulacji bo po owulce to za mocno wszystko przeżywa a tak nie będe wiedzieć na czym stoje ale przemyśle jeszcze tę opcje
Też o tym myślałam do owulki zawsze jest spokojnie, a później niepotrzebny stres i oczekiwanie. Zastanawiam się czy w przyszłym cyklu nie pożegnać się z termometrem -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:ja w poprzednim cyklu po owulce taka podeksytowana byłam swoją tempką, że prawie po nocach nie spałam, byle do rana, byle do mierzenia. I co? i nico.
Monia, ale jesli faktycznie masz nie spać po nocach, to nie mierz. W sumie co ma być to będzie i mierzenie już nie pomoże w niczymBursztynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:ja w poprzednim cyklu po owulce taka podeksytowana byłam swoją tempką, że prawie po nocach nie spałam, byle do rana, byle do mierzenia. I co? i nico.
Monia, ale jesli faktycznie masz nie spać po nocach, to nie mierz. W sumie co ma być to będzie i mierzenie już nie pomoże w niczym
Miałam to samo i też nic z tego nie wyszłoBursztynka lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Też o tym myślałam do owulki zawsze jest spokojnie, a później niepotrzebny stres i oczekiwanie. Zastanawiam się czy w przyszłym cyklu nie pożegnać się z termometrem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny