Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak na chwile wskoczyła znów
Misty! Ja chyba Cię naprawdę odetnę od neta Kochana nie czytaj za dużo. Poobserwuj się, a w razie czego masz swojego lekarza!
Dziewczyny ja też kiedyś nie sypiałam po nocach myśląc o tym, że już chcę żeby był kolejny dzień cyklu, ale już mi przeszło. Chyba sie przyzwyczaiłam do tego stanu rzeczy...
Bursztynka, podoba mi się określenie 'faza nie wyagająca serduszkowania'
Ja też od pewnego czasu kupuję orzechy brazylijskie, jemy sobie po 2-3 dziennie:) A zwłaszcza mąż! Można je też zamówić przez Internet.
Kasiu, ja odstawiłam słodycze i inne A Ty czemu? Masz też nakaz?
-
Karola88, nie brałam nigdy tych leków stymulujących, ale nie sugeruj się zielnym światłem w programie! Skoro wprowadziłaś sobie tylko dwa dni i to z końca cyklu, to nic nie znaczy. Program utala dni płodne na podstawie wprowadzonych przez Ciebie objawów. W tym wypadku jest to wodnisty śluz.
-
Macierzanka, chyba nikogo nie ma. Ja dziś spałam do 9ej więc teraz siedzę jeszcze na necie.
Orzechy kupiłam właśnie jakoś dzięki Twojemu wpisowi gdzieś dawno temu. My jemy po jednym dziennie bo mój je też cynk i selen w tabletkach.
One nawet dobre są bo na pierwszy rzut oka wyglądały dziwnieMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Mój nie polubił ich i prawie wszystkie sama zjadłam;p Misty,spokojnie ja też zawsze na necie szukam o chorobach i takie głupoty wychodziły,że świat nie widzal;)skonsultuj sie poprostu z lekarzem aczkolwiek ja na str.zapytajpolozna czytalam ze zdarzaja sie takie plamienia i nie koniecznie cos zlego znaczą
-
No teraz to już chyba nikogo nie ma
Te orzechy są bardzo tłuste swoją drogą. Mój łyka wszystko, co mu podtawię... nawet olej lniany pije z łyżki, co mnie zaskoczyło, bo ja się nie tkne jak z czymś nie wymieszamLaura lubi tę wiadomość
-
A ja jestem na etapie jarania się kazdym pomiarem temperatury każdym kolejnym dniem cyklu. I nie czuję się z tego powodu gorsza. I nakrecam sie i niecierpliwie sie i nie moge sie doczekać.
Pewnie gdyby to trwało dłużej to by mi spowszednialo i bym byla spokojniejsza ale na razie nie jestem.
Swoją droga strasznie się ta strona wykrzacza jak się chce korzystać na telefonie...Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A ja Wam mówię dobranoc. Nadrobiłam wszystko
U nas juz po imprezie. Mąż chrapie w pokoju obok. Pewnie nie da sie jutro zmolestowac z rana, bo trochę wypił....
Padam z nóg.
Kaska, nie było Cię na imprezie. Adres podany i co?
Dobranoc kochane!:*Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paaulla84 wrote:Cześć dziewczyny!
Mam pytanko, czy któraś z Was brała może lub bierze suplement INOFOLIC w saszetkach?
Macierzanko tak dostalam nakaz w sesnie lekarz bardzo delikatnie zasugerowal zrzucenie wagi podobal mi sie sposob hehe powiedzial ze kazdy kg mniej dziala bardzo dobrze na jajniczki i zazartowal ze od teraz bede chodzila glodna heheh i bede warzywniara:DLena87, sara_nar, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie w tą słoneczną niedzielę
Wstałam o 7 mimo wczorajszej imprezy. Temperatura dziwnie wysoka (?).
Wg mnie za wcześnie na owulkę, i jak na złość przez wczorajsze szaleństwo w kuchni zapomniałam o teście owulacyjnym.
Zobaczymy co dziś wyjdzie. Mam nadzieję, że nie przegapiłam pozytywnego...
Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
hej Lenka Santoocha co tam?
Mi po dzisiejszej tempce przesunelo ovu na wczesniej ale mysle to byloby za wczesnie moim zdaniem no ale to tylko program:) wiec za bardzo sie nie przejmuje zobaczymy co bedzie dalej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 08:58
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️