Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim w również i u mnie słoneczny dzień
Ania ja chyba nawet wiem jak się to choróbsko nazywa!
A ja włąśnie sączę kawkę z mężusiem, więc wpadam na chwilę do Was.
Kurczę to chyba i ja zmienię awatar
Ja Kasiu tak samo mam "odrobinę" do zrzucenia i mam wyrzucić jak najwięcej węgowodanów...Lena87, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Witam!U mnie wkońcu of wyznaczyło owu.Temp. powolutku pnie się w górę,piersi bolą no i podbrzusze lekko pobolewa.Czasami jajniki się odezwą.Teraz pozostaje tylko czekać.
-
Lena87 wrote:No to ładnie wczoraj popiłaś
W nocy obudziłam się z ostrym bólem brzucha i tak w łazience spędziłam ponad godzinę nie wiedziałam co się ze mną dzieje .. Po wyjściu wcisnęłam w siebie jeden rządek gorzkiej czekolady i położyłam się .
Po 7 obudziłam się, przygotowałam ciasto na chlebek posprzątałam puściłam pranie a przy tym brzuch boli jak cholera muszę się czymś zająć żeby nie odczuwać bólu .
Po południu gości mam a nic mi się już nie chce,zwinęła bym się w kłębek i nie wychodziła z łóżka ..
Dalej Cię brzuch boli?
Jakto wcisnelas w siebie czekoladę?hehe
Mnie sie juz wszystko kojarzy:))Lena87 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa, masz dziś urodziny?
Lena, co to sie dzieje?
Landryneczka widzę za śniegem tęskni Ja troche też, ale w sumie to się cieszę, że go nie ma jako kierowca
Czarna, to czekamy! Po takiej ilości serduszek, to musi tam cos byćFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Fidelissa, masz dziś urodziny?
Lena, co to sie dzieje?
Landryneczka widzę za śniegem tęskni Ja troche też, ale w sumie to się cieszę, że go nie ma jako kierowca
Czarna, to czekamy! Po takiej ilości serduszek, to musi tam cos być
Nie jadę do męża chrzesniaka z prezentem:)))
Mam w czerwcu:))
Co tam u Ciebie?.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Lena, co to sie dzieje?
W nocy nie wiem co się ze mną działo, nic ciekawego, miłego ..
Rozrywało Mi brzuch, później już sama nie wiedziałam którędy co ma wyjść, tu siedziałam na kiblu a przede mną jeszcze stało wiadro ..
Macierzanko udało Ci się coś załatwić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 11:02
-
Fidelissa wrote:Czarna masz fajnie bo mnie dalej nie wyznacza....11 dzien plodny to lekka przeginka, nie sądzisz .? ?!
Dziewczyny nie przejmujcie się jeśli program Wam czegoś nie wyznaczy. Ja już dwa razy sama sobie zaznaczałam owulkę na wykresie.Fidelissa, Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Natu93 wrote:No skaczejakglupia, spada.
A ovu ani widu ani slychu...
Sluzu plodne zero=/
niewiemczy wgljestem plodna=/Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Część Macierzanka:))
Nie jadę do męża chrzesniaka z prezentem:)))
Mam w czerwcu:))
Co tam u Ciebie?.
Lena, to nie głupi pomysł. Zapach czekolady wyzwala endorfiny, więc może i ja się nią wysmaruję
Fidelissa, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość