Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja calkiem ok. Mdlosci sa ale obylosie wczoraj i dzis bez wymiotów. Jade zobaczyc wozek dzis bo mamy okazje kupic cudo, ktore pokochałam ijak wszystko bedzie ok to kupujemy. Model jest rzadko dostępny i jest okazyjnie dosyc
Macierzanka:), Lena87, Ewelina23, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:
Tak sobie skojarzyłam - długo płodna bambucza fidelissa - rozpłodowa jak nic
Lena i Macierzanka - masaż czekoladą sugeruję
Bambucza Fidelissa ha ha ha dobre
co do masażu .. brzmi ciekawie tylko kto Mi go zrobi ?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Biedactwo:((
Ale tylko chwilowo, prawda?
Masz juz jakieś ciuszki dla bebe?
A dla siebie?
Ja dla siebie jak kupuje burania to juz rozmiar wieksze zeby troche pochodzic
Macierzanka:) wrote:Malinowa, Ewelinka, jak się nasze mamuśki dzisiaj czują?
Ewelina, u mnie nic nowego, mierzę tempkę, serduszkuję, po południu idę teściów odwiedzić To tyle!
Humor mam dobry!
Dzialaj kochana musi sie udac . Wierzę w Ciebie
Sle duza ilosc wiruskowLena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Cześć Bursztynka! Mój awatar to sama w sobie macierzanka, ziółko wchodzące w skład ziół ojca Sroki
Że niby ja? Ziółko? A starałam się trzymać fason!
Co u Ciebie?Lena87, Ewelina23, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Z. super że Cię to tak nie stresuje i że trzymasz nerwy na wodzy. Ja jednak wolę się przespać spokojnie w nocy niż kręcić i budzić co godzinę i sprawdzać czy to już 6:30 no i być w pracy niewyspana
Sara, widzę nowy ładny avatarek !
Kaśka, to już może nie będę Cię terroryzować m&m'sami
cofasz się z wykresem kochana? hehe ale ja też myślę że była później bo szczyt śluzu czyli ten najlepszy był jednak później. No ale na wszelki serducha masz tu i tu
Santoocha, czemu za wcześnie na ovulkę ??? Poprzednie cykle miałaś po 28 dni więc owulka w 14 dc jest w sam raz ! Zwłaszcza że masz śluz rozciągliwy! Budź tam swojego na raz dwa trzy, niech daje żołnierzyki
Ania, jaka tempka nawet ja wysokotempkowa takiej nie osiągam skala Ci się skończy małpę miałaś mieć dziś, ale tempka nie spada. Noooo ciekawie tam u CIebie jest
Czarna, to teraz wkraczasz w drugą fazę niecierpliwiących się
Landryneczka, ja też się pytam Gdzie jest śnieg?!?! w góry na deskę chcieliśmy jechać... a możemy mieć wolne dopiero po 15.03 ;( w tamtym roku byliśmy też w drugiej połowie marca i jak patrzę na zdjęcia to śnieg mieliśmy po kolana w Zakopcu. Może i w tym roku jeszcze posypie, bo mało było.
Macierzanka, zostaw avatar w spokoju - pasuje mi do Ciebie jak nic!
Tak sobie skojarzyłam - długo płodna bambucza fidelissa - rozpłodowa jak nic
Lena i Macierzanka - masaż czekoladą sugeruję
Natu - na pewno 41,4 tempka ??? to mocno za wysoka! Powinnaś być co najmniej mocno chora z mega gorączką.
Hej, Ewelinka
Czesc Bursztynku, ale mega tasiemiec:))
Jak tam u Ciebie?)
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Zróbmy sobie nawzajem
Dobra idę na ten układ .. to zacznij zbierać czekoladę
Ja mam co 2 m-ce 10 czekoladek jak Tomek idzie krew oddać
Fidelissa wrote:Lena ale te z allegro jakoś mi gorzej działają
Kochana, a to nie wiem .. Nie robiłam jeszcze testów ovu, zaczynam od tego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 11:24
Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej Driada! Zaprazam na południe Polski! Jest słoneczko!
Cieszę sie, że się dobrze czujesz.
Ewelina, Twoje wirusy są nieocenione, bo na wykresach coraz bardziej zielono!
Fidelissa, ja zawsze kupuję w Ross, te domowe laboratorium i są OK. Tylko drogo wychodzą. Ale na allegro jest kilka rodzajów do wyboru, ja jeszcze nie kupowałam, ale dziewczyny tu któreś polecały (konkretny kolor), ale nie pametam który.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 11:26
Ewelina23, Fidelissa, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Ja calkiem ok. Mdlosci sa ale obylosie wczoraj i dzis bez wymiotów. Jade zobaczyc wozek dzis bo mamy okazje kupic cudo, ktore pokochałam ijak wszystko bedzie ok to kupujemy. Model jest rzadko dostępny i jest okazyjnie dosyc
-
Wielki basen z czekoladą i my w środku
Ja się dziś obudziłam z bólem gardła. Najlepsze jest to że w poprzednim cyklu też w 25 dniu miałam dwudniowe uczucie przeziębienia. Ale już wiem, że to nie jest objaw ciąży
Teraz siedzę z białą maską na twarzy i popijam herbatkę po lekkim śniadanku, żeby mi nic po brzuchu znowu nie jeździło. Na obiad za to planuję lazanię upichcić.
Pogoda niestety nie napawa na spacerki, bo szaro, ponuro i brązowo na trawnikach, bleee.
Macierzanka, bo ty dobre ziółko jesteś
Ewelinka, ja wczoraj dostałam od kolegi łóżeczko i już mam w piwnicy. Śmiałam się że mam nadzieję że wyrobię się przed jego kolejnym dzieckiem.
A z ubraniami dla siebie tak mam, że byłam niedawno po sklepach połazić, ale jakoś pomyślałam, że szkoda mi coś kupić, bo może będę zxaraz w ciąży i nie pochodzę w tym. ParanojaFidelissa, Lena87, Macierzanka:), Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Driada! Zaprazam na południe Polski! Jest słoneczko!
Cieszę sie, że się dobrze czujesz.
Ewelina, Twoje wirusy są nieocenione, bo na wykresach coraz bardziej zielono!
Fidelissa, ja zawsze kupuję w Ross, te domowe laboratorium i są OK. Tylko drogo wychodzą. Ale na allegro jest kilka rodzajów do wyboru, ja jeszcze nie kupowałam, ale dziewczyny tu któreś polecały (konkretny kolor), ale nie pametam który.Macierzanka:) lubi tę wiadomość