Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:W porządku u mnie! A już myślałam, że będzie okazja do imprezki dzisiaj
Lena, to nie głupi pomysł. Zapach czekolady wyzwala endorfiny, więc może i ja się nią wysmaruję
Mam kumpele która przed serduszkowaniem Czasami wybiera sie na masaż z czekolada i złotem. Mówi,ze potem czuje sie mega sexownie:))
A maź ja pożera )Macierzanka:), Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc . Wczoraj na wieczor troche sie zle czulam . Ale dzis juz lepiej . Dziekuje ze pytasz
A co u Ciebie ?
Zerknij na mój wykresik? Ovu była czy nie ?)
Jestem po imprezie..wiec nóg nie czuje:))
A co Ci było? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Mięśni nie czuje bo serduszkujesz:))
Zerknij na mój wykresik? Ovu była czy nie ?)
Jestem po imprezie..wiec nóg nie czuje:))
A co Ci było?
Ps . Niedobrze mi bylo ale nie moglam zwymiotowac .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 11:13
-
Hej, w szkole nudy na pudy czyli marki luksusowe sa na topie ....
co tam u Was? Jak tam Ewela?Ewelina23, Lena87, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natu, to bierz narazie to co dostałaś od gin. i chyba pozostaje tylko czekać na @. Ja miałam raz taki długi cykl od zbyt wysokiej prolaktyny. A może zrób tak jak ja, kiedyś byłam na monitoringu 150 km od domu i nocowałam wtedy u znajomej. Jeżeli masz taką możliwość, to spróbuj może tak. Może jakiś inny gin doradziłby Ci coś w tej sprawie.
No ta tempka jakaś wysoka! A zmierz jeszcze raz. Może termometr szwankuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 11:16
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. super że Cię to tak nie stresuje i że trzymasz nerwy na wodzy. Ja jednak wolę się przespać spokojnie w nocy niż kręcić i budzić co godzinę i sprawdzać czy to już 6:30 no i być w pracy niewyspana
Sara, widzę nowy ładny avatarek !
Kaśka, to już może nie będę Cię terroryzować m&m'sami
cofasz się z wykresem kochana? hehe ale ja też myślę że była później bo szczyt śluzu czyli ten najlepszy był jednak później. No ale na wszelki serducha masz tu i tu
Santoocha, czemu za wcześnie na ovulkę ??? Poprzednie cykle miałaś po 28 dni więc owulka w 14 dc jest w sam raz ! Zwłaszcza że masz śluz rozciągliwy! Budź tam swojego na raz dwa trzy, niech daje żołnierzyki
Ania, jaka tempka nawet ja wysokotempkowa takiej nie osiągam skala Ci się skończy małpę miałaś mieć dziś, ale tempka nie spada. Noooo ciekawie tam u CIebie jest
Czarna, to teraz wkraczasz w drugą fazę niecierpliwiących się
Landryneczka, ja też się pytam Gdzie jest śnieg?!?! w góry na deskę chcieliśmy jechać... a możemy mieć wolne dopiero po 15.03 ;( w tamtym roku byliśmy też w drugiej połowie marca i jak patrzę na zdjęcia to śnieg mieliśmy po kolana w Zakopcu. Może i w tym roku jeszcze posypie, bo mało było.
Macierzanka, zostaw avatar w spokoju - pasuje mi do Ciebie jak nic!
Tak sobie skojarzyłam - długo płodna bambucza fidelissa - rozpłodowa jak nic
Lena i Macierzanka - masaż czekoladą sugeruję
Natu - na pewno 41,4 tempka ??? to mocno za wysoka! Powinnaś być co najmniej mocno chora z mega gorączką.
Hej, Ewelinka
Lena87, sara_nar, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa, Ewelinka, jak się nasze mamuśki dzisiaj czują?
Ewelina, u mnie nic nowego, mierzę tempkę, serduszkuję, po południu idę teściów odwiedzić To tyle!
Humor mam dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 11:18
Ewelina23, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość